V. Kitti

V. Kitti

6 értékelés

Demjén Thermal Spa

A fürdő teljes mértékben család centrikus. Szabadon mozoghatnak a kisebb nagyobb gyermekek is. A büfé és étterem is teljes szolgáltatással várja mindig a vendégeit. A parkolás is megfelelő. Szeretjük ezt a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Túrkeve Termál- és Élményfürdő

Kisgyermekes családok is nyugodtan látogathatják a strandot. Sok a hely, pakolni és pihenni. Remekek a büfék ételei. Havonta többször is ellátogatunk és mindig remek élményt nyújt újra és újra. Szeretem hogy vannak koncertek is, és akciók is. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Angel's Café

Amikor a jogsimat csináltam majdnem mindennap mentünk barátnőimmel, és minden koktélt, shaket, kávét megkóstoltunk. Nagyon szeretem azt a helyet. Remek a kiszolgálás, kedvesek a pincérek. Nyugodt és szép hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Székács Elemér Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Négy évig volt a második otthonom ez az iskola. Miután felújították sokkal barátságosabb és még otthonosabb lett. A tanbolt volt a legjobb hely. Az újonnan épült sportcsarnok is nagyon szép lett, és hasznos. Minden megvolt és mindent megteremtettek az ott dolgozók, hogy jól érezzük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morrison's 2

Törzshely! A hét mindennapján jobbnál jobb zenékkel, mindenki megtalálja a saját zenei ízlését. Legfinomabb koktélokat itt ittam. Kedvesek a pultosok, a pincérek. Megbízható, és biztonságos hely, ha csak leakartunk ülni, kicsit beszélgetni arra is volt lehetőség, és megfelelő hely. Szerettük, hogy mindennap más és más akciók voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei, Szolnok

Nagyon szeretek bejárni, sajnos kevés a szabadidőm, de amikor csak tehetem nem hagyom ki a Mississippi gesztenyekávét :) Egyszerűen isteni finom. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és nem szabad kihagyni egy ilyen remek helyet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely