S. László

S. László

9 értékelés

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Szuper csúszdák vannak, nekem mondjuk a fehér jött be legjobban. A duplagumis csúszda is nagyon jó. Örülök hogy bővülni fog, már alig várom hogy kész legyen. Sok csúszdaparkban voltam már de nekem ez tetszett a legjobban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nelson Hotel

Sokat jártunk ide délben ebédelni. Az ételek ízletesek és finomak. A'la Carte-ban igen nagy az adag, de sajnos a déli menüben az adag egy férfi embernek igen kevés (pl.: pörköltből 6-8 db hús) ugyanakkor az ára más helyekéhez hasonló. Kár hogy egy ilyen jól kinéző hely nem ad arra hogy a vendég elégedett legyen. Mikor jönnek rá keleten is az éttermek (mint a Balatonon) hogy az adaggal nem szabad spórolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Nagyon örülök hogy megnyílt végre Hajdúszoboszlón is a TESCO. Rendszeresen járunk is ide bevásárolni. Külön örömmel tölt el, hogy a Tesco figyel a környezetvédelemre és különféle szelektív hulladékgyűjtőket helyez el, és visszaveszi a náluk vásárolt PET palackot és az alu dobozt. Ezért rendszeresen hozzuk is ide a szelektíven gyűjtött hulladékot. Felháborít ugyanakkor, hogy hónapok óta az automata nem veszi vissza a Tescoban vásárolt Jégkristály ásványvizes palackot,(és a vevőszolgálat sem) nem veszi vissza a napraforgó olajos pet palackot, a Soproni körtés üveget. Ezért aztán kénytelen vagyok sorba állni a vevőszolgálatnál 1-2 üveggel. Javasolnám a nem Tescoban vásárolt PET palackok részére is egy szelektív gyűjtő edényzet elhelyezését, ahová azokat betétdíj fizetés nélkül el lehet helyezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemencés Csárda

Ezen a helyen lehet kapni véleményem szerint Hajdúszoboszló legjobb kenyérlángosát. A vásárokban (Pl.: Mihály-napi, Karácsonyi stb.) kapható kenyérlángosok nyomába sem érhetnek annak a kenyérlángosnak amit itt adnak. Bőséges adag és az íze isteni. Mindenkinek ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyógyforrás Gyógyszertár

Ez a gyógyszertár van hozzánk legközelebb, de sajnos itt az alapvető gyógyszerek is gyakran nem kaphatók. Nagyon minimális árukészlettel rendelkezhetnek. A múltkor 3 receptből egyet sem sikerült kiváltani. Ez szerintem nagyon gáz!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Közgazdasági Szakközépiskola

Nagyon jó iskola jó tanárokkal, új iskolaszárnnyal. Sajnos a régi jó tanárok közül már sokan nincsenek közöttünk, és sokan nyugdíjasok. De sok ma vezető beosztásban dolgozó került ki ebből az iskolából. Aki főiskolára, egyetemre akar menni az nyugodjon meg itt jó alapokat kapott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Sokat járok ebbe a boltba és szinte minden áru megtalálható, érthetően van kiírva a termékek ára, udvarias kedves eladók dolgoznak a boltban. A hentesáruban kifejezetten ízletes dolgok is kaphatók amikért csak ebbe a boltba járok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Parti Gabriella gyermek háziorvos

Hajdúszoboszló legjobb gyermekorvosának tartom, egy végtelenül aranyos, kedves, szolíd doktornő. Tudását tekintve szerintem nagyon ismeri az új gyógyszereket is amelyekkel manapság nem könnyű lépést tartani. Nem ad minden betegségre injekciót és ez egy kis gyereknél fontos szempont, mert nem fél az orvostól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Clock Cafe & Pizzéria

Hajdúszoboszló egyik legjobb pizzériájának tartom, mert ízletes a feltét és nem csak rá van lökve, mert ízletes jól átsült a tésztája. A tészta se nem túl vékony, se nem túl vastag hanem pont jó. A kedvencem a Korfu pizza.
Nagy fájdalmam viszont, hogy nincs csirkemájas gombás pizzájuk, ezt tükrözi az értékelésem is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely