Cinthya

1011606_690183647687733_702229483_n.jpg

17 értékelés

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

Gyönyörűen kialakított, parkosított fürdő. Minden területe rendben, tisztán tartott.
Bármely korosztály megtalálja a neki megfelelő medencét, szórakozást, pihenést.
Több program, rendezvény helyszíne.
Minden évben 2-3 alkalommal ellátogat ide az egész család.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Sajnos, a legtöbb dolgozó nem kellő tudással, hozzáértéssel rendelkezik munkája terén. Ebből több probléma adódik, az ügyintézésnek többszöri ismétlése szükséges. Az az 1-2 dolgozó, aki ért a munkájához, nagyon ügyes, rendes, segítőkész. Sajnos, ők nem is maradnak itt hosszútávon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Romhányi Judit háziorvos

Munkáját maximálisan, teljes szívvel-lélekkel végző doktornő. Gyermekszerető, kedves, szakértelme nem megkérdőjelezhető. A család összes gyermekének háziorvosa. Köszönjük munkáját!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Sajnos az akciós, és friss zöldség-gyümölcs áruk gyakori hiánycikkek. Időnként a tisztasággal, és renddel is gond van. Az eladók kedvességén is lenne mit javítani. Példát vehetnének a kazincbarcikai penny-ről.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

Örülünk, hogy idén itt pihentünk, jól választottunk, nem csalódtunk. Több éve járunk ide 1 napos fürdőzésekre, most végre több naposra sikerült, így a hotel szolgáltatásait is igénybe vehettük. Csodálatosan szép a hotel, és a szoba is. Ízletes, sokszínű, bőséges ételválaszték! Gratulálunk a szakácsnak. A személyzet kedves, segítőkész. Tökéletes helyszín a pihenésre. Nagyon jól éreztük magunkat, és mindennel meg voltunk elégedve! Biztos, hogy rövidesen újra vendégeik leszünk! További sok sikert, és minden jót!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

A gyerekek egyik kedvenc helye, az állatkert. Bevallom, mi is szívesen töltjük itt az időnket. Rengeteg gyerekkori emlék is fűz ide.
Az egyik legjobb kikapcsolódás, és szabadidőtöltés.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Nem csak állatkert, de vidámparknak is kiváló. A lehető legjobb szabadidős elfoglaltság! Hatalmas, gyönyörű, tiszta, és a lehető legtermészetesebb. A macietetés és a fókashow felejthetetlen!
A gyerekek kedvenc helye!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szalajka völgy

Az ország egyik legszebb kirándulóhelye. A Fátyol-vízesés, a barlang, az erdei kisvasút... Nincs olyan év, hogy legalább kétszer ne kiránduljunk ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

Az ország egyik legszebb, és legnagyobb fürdőhelye. Gyönyörű belső növény, és díszlet kialakítása lenyűgöző. A legkisebbektől, a legnagyobbakig, mindenki megtalálhatja a számára legjobb vízi időtöltést!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kastélyhotel Sasvár Resort

Csodálatos napokat töltöttünk el itt!
Lenyűgöző a környezet, a kastély korhű felújítása, berendezései, gyönyörű szobái, szalonjai. Az étteremben a gasztronómiai színesség, a romantikus gyertyafényes vacsora sokrétű ízvilága, a személyzet végtelen kedvessége határtalan!
Mindennel meg voltunk elégedve, köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely