G. Aranka

G. Aranka

6 értékelés

Coop

Kedvesek az eladók , segítőkészek ! Imádok odajárni vásárolni ! Gyors a kiszolgálás , egyszóval fantasztikus ott minden ! Olyan mintha hazamennék . Felhívják a figyelmemet , az akciós termékekre . Imádom a boltnak az összes eladóját , vezetőjét !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

Hát nem igazán van a legjobb tapasztalatom , mert volt számtalanszor , hogy vagy rossz volt , üzemképtelen , vagy éppen nem volt benne pénz ! És hát mit ne mondjak bosszantó mert nem sok bankautomata van a városban és elég messze vannak a lakásomtól ....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Karácsonyi és Társa Egészségügyi Bt. fogászat

Na , mit ne mondjak , mindenki fél a fogászattól , legalábbis én nagyon nagyon ! De hát le a kalappal a két fogorvos előtt ... Apa és fia de mindegy , hogy melyiket említem , mert mind a kettő , nagyon JÓ szakember és végtelenül kedvesek , aranyosak , imádom őket és így nem halogatom sokáig ha valami baj van a fogaimmal !

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Hát erről a boltról ( CBA ) is csak nagyon jó tapasztalatom és véleményem van ! Minden eladó , legyen az nő vagy férfi , aranyosak segítőkészek , ha nem érek el valamit , szólnom se kell és már ugranak és leemeli a magasból amit éppen szeretnék megvásárolni ! Csak gratulálni tudok minden egyes bolti eladónak , és puszilom őket , mert le a kalappal előttük is !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tét posta

Tapasztalatom nem igazán jó ! Mert ami jó azon nem tudom miért változtat a postamesterné !? Ugyanis havonta lecseréli a körzetben lévő postásokat ! Mire az egyik betanulja , és minden jól menne addigra már másik postás van ! Na és akkor szegény postás aki azt sem tudja , hogy ki lakik ott , vagy éppen máshoz kerülnek a levelek mint az illetékeshez ! Én már voltam bent a postán és próbáltam megbeszélni a postamesternővel , de nem igazán értettünk egyet ! És sajnos azóta is vannak problémák ! De a postások azért próbálkoznak hozzászokni , a havonta változtatott útvonalhoz ! De nekik se igazán tetszik ! Így csak 2 csillagot adok az öt helyet !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Raiffeisen Bankfiók

Hát ez az én BANKOM ! Ahol kedvesen fogadnak "" hát persze , viszem a pénzt "" na de akkor is kedvesek voltak és segítőkészek amikor évekkel ezelőtt hitelt vettem fel lakásvásárlásra ! És már olyan mintha hazamennék ! Ha valamit nem tudok , elakadok , vagy csak kérdésem van , szívesen válaszolnak , útbaigazítanak , segítenek ! Így én csak jót tudok nyilatkozni a bankról és a dolgozókról .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely