Züm-Züm Bölcsi

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1114 Budapest, Eszék utca 4/B
Telefonszám:
+36-20-4826564
Kategória:
Bölcsőde

További információk

Az intézmény fenntartója: "AZÜMZÜMBÖLCSI" Családi Napközi Közhasznú Nonprofit Kft.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Züm-Züm Bölcsi
Máté anyukája Máté anyukája
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 02. 18. 14:07

A gondozók pedig extra kedvesek, aranyosak, érdeklődők kreatívak, viccesek, gondoskodóak és rugalmasak!

Máté anyukája Máté anyukája
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 02. 18. 13:38

Vissza kellett mennem dolgozni, s.o.s. kellett egy bölcsit kerítenünk az egy éves fiunknak. Mind a weboldal, mind az első személyes találkozás abszolút pozitív volt és azonnal tudtak is fogadni bennünket. Nagyon rugalmas csapat! Hű a családi napközi jelzőhöz, hiszen igen családias a környezet. Nagyon jól érezte ott magát a kisfiam. Sajnos csak 4 hónapig tudtunk oda járni - anyagi okok miatt - de ez idő alatt is óriási fejlődésen ment keresztül a kisfiam. Másfél éves korára megtanult önállóan enni, 5-6 mondókát elmutogatott. Most lesz két éves és a mai napig kéri, hogy énekeljem azokat az - akár az angol, akár magyar nyelvű - dalocskákat. Ha anyagi helyzetünk engedte volna, akkor még most is oda járna... Nem azt mondom ezzel hogy drága, hiszen minden családi napközi pénzbe kerül, sőt a Zümzüm bölcsitől sokkal drágább CsaNa-k is vannak és nem feltétlenül lehetnek jobbak. De nyilván a minőséget meg kell fizetni. Mondom ezt úgy, hogy megismertük a másik oldalt: az állami bölcsi minden hátrányát. A Zümzüm bölcsit tehát csak ajánlani tudom!!! :)

Angi Angi
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 16:32

Sokan írtak, hogy írjak még: tisztaság, jó hangulat, szeretet vár minket mindig. Most már második éve járunk ide és nagyon örülök, hogy őket választottuk. Van gyerekfogorvos, ortopédiai, logopédiai vizsgálat is. Aztán ingyenes gyerekpszichológus, védőnő, kineziológus, dietetikus! Szóval tényleg minden rendben van. Aztán tényleg minden csoportban kettő gondozó van a kicsikkel. Nálam, nálunk kiderült egy probléma is és én azt gondolom, hogy azonnal mondták is, hogy milyen szakembert kell megkeresni, azóta járunk terápiára illetve speciális gyógytornászhoz. Tényleg nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. A szülők is úgy látom, hogy kifejezetten értelmesek. Amit nagyon nagyon komolyan vesznek az az, hogy csak egészségesen lehet visszamenni egy betegség után. A vezetőnő ebben a tekintetben nagyon szigorú - én meg csak örülök ennek, hiszen a gyerekem így biztonságban van.
Angi

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Angi Angi
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 07. 10. 20:25

Nagyon sokat köszönhetek az intézménynek. A gondozók szenzációsak voltak. Mindig tisztaság fogadott, a gyerekem ott evett csak igazán. Ami nagyon szuper, hogy egy év alatt hihetetlenül sok angol szót, fogalmat sajátított el. Mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani!

. .
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2012. 08. 27. 13:15

szuper hely!