Zoványi Showtechnika

(1.0) - 6 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12
Telefonszám:
+36-70-3254021
Kategória:
Műszaki áruház

További információk

Az üzlet a Lurdy ház első emeltén található.

Fény-, videó- és hangtechnikai szaküzet

Termékek:
- kábelek
- hangfalak
- mikrofonok
- házimozi felszerelés
- dekorációk
- csatlakozók
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Zoványi Showtechnika
Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 09. 14. 17:28

Sajnos nagyon rossz vélemény alakult ki bennem a vállalkozásról.

A hétfői napon rendeltem tőlük egy vezeték nélküli mikrofonszettet, melyet először kedd délután 17 órára ígértek.
Kedden, 16 óra magasságában azért biztos ami biztos odatelefonáltam, mikor is a logisztikai vezető közölte, hogy a terméket nem tudják aznap beszerezni, de csütörtökön nyit a hely, ahonnan vásárolják azt, akkorra tutira lesz mikrofonom.
Ismét óvatos voltam, szerdán odatelefonáltam. Közölték, ne aggódjak, holnap szállítják a rendelést. Fel is vették a címet, így én bizakodva tekintettem a csütörtöki nap elé.
Majd jött és elmúlt a csütörtök, ekkora már nem meglepő módon, a termék kézhezvétele nélkül.
Ennek utána a pénteki nap is szépen elcsordogált, mígnem gondoltam egy merészet, s délután 16:30 felé rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet a vezeték nélküli mikrofonszettel. Értékesítő kolléga nem tud segíteni, próbáljam a logisztikai vezetőt. Próbáltam is, majd legnagyobb megdöbbenésemre azt az információt kaptam, hogy termék még ma sincs, sőt a jövő hét szerdáig biztosan nem is lesz, mert csütörtökön nem volt ideje (vagy kedve) beszerezni azt, s legközelebb jövő héten kedden van nyitva a hely, ahonnan ugye hoznák a terméket.
Itt már nagyon bosszús voltam, s ezt az érzésemet kifejezésre is juttattam. Erre kaptam némi panaszkodást, hogy a kedves logisztikai vezető mennyire is túlterhelt, estig dolgozik, miegymás.
Kérdezem én, engem mint vevőt ez miért érdekeljen? Mondtam, hogy ez így nagyon amatőr, de ezt nem akarta elhinni nekem, s próbált meggyőzni az ellenkezőjéről.
Mikor megemlítettem, hogy eltekintve az ígérgetésektől, s a nem teljesítéstől, szerinte mennyire professzionális az a cég, ahol a vevő rohangál az információ után, mert ők még a késedelmes szállításról (1 nap helyett minimum 9 nap) sem gondolják úgy, hogy a vevőt érdekelné, akkor már nem volt több válasz a tarsolyban.

Számomra egyszeri, s megismételhetetlen keserű tapasztalat volt ez a Zoványi-Showtechnika nevű vállalkozással, melyet a saját 'élményeim' alapján, messze kerülni javaslok időérzékeny beszerzéseknél.

A mikrofon ugyanis születésnapi ajándék lett volna a 8 éves lányomnak...

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 25. 04:14

Előleget soha ne adjatok nekik, mert a végén még pórul jártok. Csak az áru átvételekor fizessetek. Én majdnem nagyon megjártam velük... Az utóbbi időben mások is jártak itt így. A gyors szállítás pedig felejtős...

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 08. 19:09

Remélem, hamarosan bezárnak a fenébe. Ezzel azt hiszem, mindent elmondtam, hogy mennyire vagyok a "szolgáltatásukkal" elégedett. Menjetek bárhová, csak hozzájuk ne, ha valamit vásárolni szeretnétek. Gyakorlatilag nulla árukészletük van, mindent külföldről hoznak be, már ha kedvük van hozzá. Ígérnek fűt-fát, de teljesíteni azt nem nagyon akarják...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 12. 18:02

Kutyaütő, hitegetős banda. Messzire kerüljétek. Hajlamosak előre kifizettetni a termékeket, de a szállítás problémás. Flegmán állnak a dolgokhoz. És ahogy egy korábbi hozzászóló írta, nem értesítenek, és a termékek sem érkeznek meg időben.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 05. 15:38

Két tételt rendeltem náluk. Egy hetes szállítást ígértek. Most voltam náluk. Egy hét haladékot kértek. Eddig maximálisan negatív a véleményem. Előre kifizettem a termékeket, így elvárható lenne a nagyobb odafigyelés a részükről.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 06. 10. 14:56

Hasonlóak a tapasztalatok, hitegetnek 1-2 napos szállítási idővel, nem értesítenek és a termék sem érkezik meg időben.