Zila János Vendéglő

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1103 Budapest, Gergely utca 4
Telefonszám:
+36-1-2615377
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 30
Vendégtér mérete: 60 m2


Az étteremről:

Házias ételek, szolid árak!Részletek:
- Meleg étel
- Menü
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Zila János Vendéglő
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 12. 20. 13:47

A Zila Kávéház "kistestvére". Nem is tudtam, hogy létezik. Akkor derült ki, amikor céges vacsora keretében jöttünk ide a munkatársakkal. Vicces volt, mert egészen a megérkezés pillanatáig abban a hitben voltam, hogy a XVIII. kerületi étterembe megyünk, és mindenkinek áradoztam a fenséges étel- és sütikínálatról. A csalódottság és a meglepetés vegyes érzésével léptem be a vendéglőbe. Az enteriőr egyébként nagyon is hasonló a "nagytesóéhoz". Tulajdonképpen két nagyobb helyiségre és kerthelyiségre osztódik. Ottjártunkkor az egyik oldalt egy másik csoport vette igénybe. Épp ezért inkább az utcafronti étteremrészről tudok beszámolni. Ácsolt gerendák és tartóoszlopok teszik amolyan vadászház jellegűvé a belsőt. Nekem nagyon tetszik! Itt viszont sajnos nincs cukrászpult, de a pénztárazás ugyanazzal a technológiával működik, mint amit a XVIII. kerületiben használnak. A világítás is remekül meg van oldva, fokozza a hangulatot.
Az egyik sajnálatos dolog, hogy több mint egy órát kellett várni, mire kihozták az első adag ételeket, másrészt kisebb porciókat adnak a másik étteremhez képest. Egy nőnek ugyan megfelelő, de a férfikollégákat elnézve, ők egy kicsit éhen maradtak. Előzőleg zsályás jércemell, kacsasült, csülök és Hunor pecsenye közül választhattunk főételek tekintetében. A desszert barackos-túrós palacsinta vanília öntettel, lángoló palacsinta, vagy somlói galuska lehetett. Én Hunort és barackos-túrós palacsintát ettem. Tényleg ízletes és szaftos volt a rendelt étel, és a palacsinta is finom volt. A túrótöltelék olyan volt, ahogy szeretem. Összességében azt mondhatom, hogy közelít a nívó a megszokott Zila minőséghez, de még van hova fejlődnie.

N. Ferenc N. Ferenc
28 értékelés
1 követő
5 plecsni
27 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 08:39

Nem tudom, hogy él meg ez a vendéglő a Torockóval szemben. A szakácsnak az a mániája, hogy minden ételt leéget. Még a termeit is inkább sötét lik-lukaknak hívnám. Talán a megrögzött törzsvendégekből, de ma már a Torockó kenterbe veri.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Szokolszky Ágnes fodrászmester 1083 Budapest, Práter utca 29 fsz
21 értékelés