Zazu Café

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Ó utca 24
Telefonszám:
+36-30-9155099
Kategória:
Reggelizőhely, Olasz étterem

További információk

Fiatalos, modern környezetben várja vendégeit az étterem. Kínálatában megtalálható a reggeli, déli menü ajánlat valamint az étlapról választás lehetősége is.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Zazu Café
Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 27. 15:17

Kedves előző vendég ! Az üzlet vezetője vagyok. Sajnos minthogy nincs ott a pontos időpont, nem tudom felelősségre vonni, esetleg el is távolítani az említett felszolgálót. Pedig igazán nagyon szeretném. Ha lehet, kérem, hogy minden kritikánál ( amelyet szívesen fogadok), tüntessék fel, hogy pontosan meg tudjam állapítani, hogy adott időben ki volt a felszolgáló, vagy a szakács. Köszönöm ! Fogarasi Andrea a Zazu üzletvezetője

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 04. 13:13

Életem egyik legrosszabb vendéglátós élménye volt ez a pizzéria. Amikor odaértünk a párommal, a diákmunkás (de legalábbis a kora alapján annak kinéző) pincérlányok kénytelen-kelletlen feltápászkodtak a kényelmes fotelükből a kávéjuk mellől, és egyikük odajött felvenni a rendelést. Jeleztem, hogy vegetáriánus vagyok, és mivel az egyetlen vegetáriánus pizza nem tűnt annyira csábítónak, kértem, hogy az általam kiválasztott pizzáról vegyenek le két feltétet és helyette egyet tegyenek rá. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem úri passzióból nem eszem húst, hanem hiányzik egy enzim a szervezetemből és ezért nem tudom megemészteni a fehérjék egy részét.) Közölte a kisasszony, hogy nem lehet variálni. Van huszonakárhány féle pizzájuk, az legyen elég, ebből lehet választani. Esetleg (!) le lehet venni egy meglévő kreációról a feltétet, vagy egy kiválasztotthoz még egyet hozzá lehet adni, de cserebere nincs, mert összezavarodik a szakácsnő! (Soha életemben nem hallottam még efféle hülye kifogást, van nagyon közeli konyhafőnök ismerősöm, szerintem a kardjába dőlne ha összezavarodna egy feltétcserétől.) Erre feltettem az általam logikusan generált kérdést: ha levenni le lehet, rátenni is rá lehet, akkor miért nem lehet mindezt egy pizzán belül? A kisasszony sóhajtott, forgatta a szemeit, és leereszkedően közölte, hogy jó, ám legyen. Számomra itt telt be a pohár. Fogtuk magunkat a férjemmel, kifizettük a két üdítőt és pizzafogyasztás nélkül menni szerettünk volna, mert senki sem eszik szívesen olyan helyen, ahol nem kérhetem az ételt az általam szeretett feltétekkel mert összezavarodik a szakácsnő, és a pincérkislány kegyén múlik hogy esetleg sóhajtozva megengedi-e mégis. Azért még felvilágosítottam a hölgyikét az átlagszakácsok képességeiről, mire közölte, hogy tömegben nem követhető nyomon, ha mindenki csereberél. Ekkor már biztosak voltunk benne, hogy soha nem fog semmit feltalálni, mert ketten (!) voltak rajtunk kívül az egész helyiségben, ami a legjobb akarattal sem nevezhető tömegnek. Rámutattam, hogy itt én vagyok a vendég, ő pedig azért van, hogy engem kiszolgáljon. Ez azonban még a fizetésnél sem mutatkozott meg, mert először faképénél hagyott minket, hogy szóljon a szakácsnak, hogy mégsem kell a pizza, és csak utána kegyeskedett számlázni. Nagyon-nagyon nem javaslom ezt a helyet senkinek, az üzletvezetőnek pedig a figyelmébe ajánlom, hogy szépek a dekoratív és fiatal diákmunkások, de ha annyi IQ-juk nincs, hogy a két embert a tömegtől meg tudjanak különböztetni, akkor nem biztos hogy kifizetődő az alkalmazásuk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés