Zara

(4.0) - 13 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Váci utca 6.
Telefonszám:
+36-1-3270210
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

Női, férfi, gyerek ruházat, kiegészítő, cipő, táska, napszemüveg, parfüm.
Első értékelő
Megnyitás
1975
Brand: Zara
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
13 korábbi értékelés - Zara
Zsuzsanna Varga Zsuzsanna Varga
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 12:33

Mindent megtalálok ebben a boltban amit keresek.Sosem volt még olyan hogy amiért bementem azt mondták volna az eladók hogy várnom kell pár napot.Nagyon kedvezőek az árak.Merem állitani hogy a legkedvezőbbek.Minőségi áruikkal és szuper áraikkal a legjobb bolt!

Horváth Ágnes Horváth Ágnes
15 értékelés
1 követő
3 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 12. 31. 13:23

Na ez az a hely ahol csak 10 perce nem szabad beugrani, garantáltan az egész családnak nagy bevásárlás lesz belőle. Itt a családom minden tagjának mindent megtalálok, a minőséggel meg vagyok elégedve maximálisan.

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 09. 26. 18:40

Óriási üzlet. Ekkora kínálatból azért mindenki tud magának egy kedvencet találni. Itt már ki lehet fogni természetes alapanyagú holmikat is, bár a kínálat nagy részére ez nem igaz. Ami többnyire messziről tetszik, annak az alapanyaga elfogadhatatlan. Csak ezért nem olyan könnyű itt vásárolni. Ha azonban van időnk, és jobban körbenézünk, akkor azért ki lehet fogni egy-két jó darabot.

Hasonló szolgáltatók a közelben

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:34

A Váci utca néhány olyan üzletet is felvonultat, amely közel sem olyan drága, mint ahogy azt gondoljuk, hiszen a világon legnépszerűbb tömegmárkák üzletei is felsorakoznak. A Zara például leértékeléskor viszonylag olcsó, mindössze 3000 forintért ki lehet fogni farmert, persze csak akkor, ha mázlink van. Ugyanis az üzletben még 50 százalékos leárazáskor is drágább egy-egy cipő mondjuk, mint egy másik, hasonló kaliberű bolt, hasonló portékája, kedvezménnyel. Ha viszont szemfülesek vagyunk, akkor a leárazás utolsó napjaiba érdemes menni, mert akár 70 százalék kedvezménnyel is megkaphatjuk a hőn áhított ruhadarabot.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 29. 18:45

Ez a Váci utcai bolt elég jó kínálattal rendelkezik, én inkább a fiatalosabb, mintásabb részre szoktam irányulni ha bemegyek. A pólók teljesen megfizethető áron kaphatók, és jók a kiegészítőik is.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:30

A női részlegen elég borsos árakkal találkozunk, a TRF valamivel olcsóbb. Ez a kedvenc Zarám. Könnyű eligazodni a szinteken, élvezet itt a vásárlás.

uzsicska uzsicska
398 értékelés
1 követő
20 plecsni
133 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 22:53

Szeretem a Zara-t,van tőlük jó pár pólóm,és azok egyediek,csinosak és a minőségükkel sincs semmi probléma!Egyik kedvenc márkám!

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 15:13

Nagyon szeretem a Zarát, mert a termékeik szépek és jó az ár-érték arányuk. Ezt a hatalmas Zarát pedig különösen kedvelem, mert a többi boltjukkal ellentétben itt aztán tényleg mindent meg lehet találni, ráadásul az emeletekkel szépen „rendszerezték” is a ruhákat, hiszen a földszinten találhatóak az elegáns darabok, az első emeleten a mindennapi, felnőttes ruhák, a másodikon pedig a fiataloknak tervezett kollekció. Emellett van férfi-, és gyerekosztály is, szóval itt tényleg minden megvan. Nem is csoda, hogy a boltban mindig rengetegen vannak, emiatt pedig rengeteget kell várni a próbafülkéknél és a kasszáknál is, ám a hatalmas kínálat miatt így is megéri itt vásárolni.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 11:33

Az egyik legnépszerűbb és legnagyobb ruházati üzlet Budapesten. A Váci utcában 3 emeletes (plusz egy alsó szint a gyerekeknek) magasságával tornyosuló Zara, minden fiatal divatimádó egyik első számú céltáblája. Amit a közelben található hasonló alternatív, divatos üzletekben megtalálunk, az itt egy fokkal ugyan drágább lesz, ám minden bizonnyal minőségbeli különbséget is tapasztalunk. A legkülönfélébb kiegészítőktől elkezdve az éppen aktuális évszakhoz igazított legújabb divatig minden igényt kielégítenek. A 3 női szint azért persze jelzi, hogy elsősorban kikre számítanak a boltban, ám a férfi osztályon is nagy a választék. Érdekességként téli-nyári lábbelik, kalapok, napszemüvegek, sőt, illatszerek is a kínálatban.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:19

Mielőtt sikeres emberré válnánk, szembesülhetünk azzal, hogy a rendelkezésre álló költőpénzünkből nehéz az általunk vágyott életnek megfelelően öltözködni. Ebben segít a Zara, ami véleményem szerint a legjobb ár-érték arányú ruhaüzlet. Három emeleten női ruhák, egy emeleten férfi ruhák és egy emeleten gyermek ruhák találhatók. A férfi részlegen a választék mindig széles, ebben az üzletben szinte mindig van mindenből méret raktáron, így nem kell aggódnunk, ha elsőre nem találnánk valamit. A leárazások is gyakoriak, és minden korosztály megtalálja a hozzá illő stílust – a fiatalabbaknak szánt, színes pólókon, nadrágokon kívül rendkívül minőségi és stílusos zakók, mellények, nyakkendők találhatóak, teljesen baráti árakon. Egész életünket végigkísérhetik a Zara ruhái, anélkül, hogy bármely társaságban is kilógnánk a sorból – hacsak nem felfelé.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 20:57

Az egyik kedvenc márkám. Ennek a márkának hazai képviseletében a legszebb áruház a Váci utcában található. Több szinten, szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő trendi, elegáns stílust. A Zara márka képviseli azt a trendet számomra, ami mind stílusában, mind eleganciájában egyediséget képvisel. Árban egy közép-felső kategóriát képvisel, de cserébe egy minőségi trendet képvisel. Nagyon szeretem a kiegészítőit is, illetve a cipőkért egyszerűen élek-halok. Kevés alkalom adódik, amikor ne itt vennék alkalmi ruhákat. Egyetlen egy gond van, mindig formában kell lenni, mert akárkin ezek a trendi ruhák nem igazán állnak jól. Szóval ha egyedit és stílusosat szeretnél, akkor szeretettel ajánlom. Ígérem üres kézzel nem távozol, max. üres pénztárcával. :)

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 17:36

Szeretem a Zara-t, mert a legújabb trend szerint változnak a kollekciók. Cipőkből és táskákból szerintem rengeteget haza tudnék vinni, ha engedné a pénztárcám. Ez az üzlet több szintes, szegény fiúknak kell a 4.-re menni, de szerencsére van lift, így nem kell végignézniük mindent. A női részek jól vannak elosztva, én úgy érzékeltem, hogy korcsoportok alapján van szortírozva, így mindenki megtalálja a neki valót. Sajnos a minőség nem mindig arányos az árral. Van pár darabom tőlük, ami hamarabb tönkrement, kinyúlt, már egy-két hordás után. Ebben az üzletben amúgy leginkább külföldiek vásárolnak, de ez a Váci utcában nem is meglepő.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 12. 28. 19:37

A vásárolt ruházati cikk helyett nem adják vissza a vételárat, a blokk ellenében, ha valaki kártyával vásárolt, és nincs nála éppen a kártyája. Az elállás jogának gyakorlásához csak az kell: a vásárló bizonyítsa, hogy az adott üzletben vásárolta a terméket. Egyébként az üzlet tömve gagyi kínaival...