Yves Rocher

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458238
Kategória:
Drogéria

További információk

Üzletünk a Mammut Bevásárlóközpontban található.

Yves Rocher már nagyon korán különös figyelmet fordított a termékek hibátlan minőségére, ezért a teljes függetlenség mellett döntött. A piac akkori működésével ellentétben kezébe vette az irányítást a termékek felett, felügyelve azok életét a növénytől a bőrbe jutásig : alapanyag ellátás, előállítás, növényi kutatás, koncepció, termékgyártás és forgalmazás... a márka ismereteinek egyesítésével minden lépést megtervez, megszervez és természetesen folyamatosan fejleszt.

Ez a függetlenség jelenti a garanciát a nők számára :
• a legújabb kozmetikai hatékonyság
• a termékek kiváló minősége és teljes biztonsága
• minden elkötelezettségünk betartása és különös figyelem a fenntartható fejlődésre
• a mindennapos közvetlen kapcsolattartásnak köszönhetően (márkaboltok, vevőszolgálati központok, tanácsadónők...) a nők vágyainak ismerete
• mindig elérhető árak, mivel nem veszünk igénybe közvetítő-szolgáltatást

Közel 50 évvel az indítás után az Yves Rocher még mindig 100% független vállalat, az úttőrőnek számító « termelő-gyártó-forgalmazó » elképzelésének köszönhetően minden nő számára elérhetővé teszi a növényi eredetű szépséget.

Egy szellemiség, amely az egész családot áthatja és amelynek köszönhetően immár három generáció vállalkozó-kreátor áll a vállalat élén.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Brand: Yves Rocher
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Yves Rocher
euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 22:40

Nem tudom miért, de az itteni kozmetikumok nem csak elérhető áron kaphatóak, de minőségileg is sokkal magasabb színvonalt képviselnek, mint a nem Yves Roches termékek. Már vagy ezer éve törzsvásárló vagyok, s bevallom még a többi üzletükben nem jártam, csak itt. Az eladók nem csak úgy álldogálnak, komoly tapasztalattal rendelkeznek és igazi, szakmai tanácsokat adnak, ha szükség van rá. Annyira kedves gesztusai vannak a boltnak, hogy ha akarnék sem tudnék negatív kritikát mondani róla. A születésnapomkor mindig kapok egy képeslapot, aminek felmutatásával, vásárlási kötelezettség nélkül!, kaphatok egy ajándékot az üzlettől. Mindenféle nagyobb ünnep alkalmából postáznak egy hasonló kupont, ami nem csak, hogy kedvezményes vásárlásra, hanem ajándékokra is feljogosít, ha a megszabott -általában 1000 Forint alatti- összegben shoppingolunk. De jó lenne, ha minden üzlet ezzel a módszerrel csalogatná a vásárlókat magához!

Hasonló szolgáltatók a közelben