Ypsilon Cafe & Étterem

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1143 Budapest, Stefánia út 1
Telefonszám:
+36-1-4683357
Kategória:
Magyar konyha, Kávézó, Nemzetközi étterem

További információk

Az Ypsilon Cafe & Étterem (Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 1.) a hét minden napján várja Önt kitűnő konyhával, ízletes-könnyű ételekkel, nemzetközi és hagyományos fogásokkal éjfélig. Az étterem csütörtökön élő gitár esttel, pénteken karaoke, míg szombaton retro discoval várja kedves vendégeit. Könnyű parkolási lehetőség közvetlenül az étterem előtt!
150 fős befogadóképességű belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel, fesztelen atmoszférát teremt korai reggelik, üzleti ebédek, baráti összejövetelek, vacsorák alkalmára. Az étterem kialakítása és technikai felszereltsége kitűnő lehetőséget nyújt prezentációk, kisebb konferenciák, családi- baráti összejövetelek, lánybúcsúk, legénybúcsúk megrendezésére.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Ypsilon Cafe & Étterem
Gagica Gagica
11 értékelés
0 követő
2 plecsni
16 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 16:34

Sajnos igazat kell adjak Zolinak. :-( A pincérek valóban időnként elég furcsák. Sajnálom, hogy ez a hangulatos, jó adottságokkal rendelkező hely nem kellően használja ki a lehetőségeit. Innen is látszik, hogy mennyi minden múlik olyan dolgokon, ami nem pénz kérdés.
Remélem a vezetők olvassák ezeket a bejegyzéseket és a pincérek körmére néznek!

Kasza Anita Kasza Anita
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 11:08

Október 23-án járunk itt ketten, jó idő volt, így a teraszra ültünk, mint sokan mások. Összesen 2 pincér volt, vendég pedig sok, így 2 kávéra is nagyon sokat kellett várni. Valószínűleg nem voltak megfelelő számú személyzettel felkészülve a munkaszüneti napra. Az első kávé, amit kiválasztottam, állítólag nem lehetett koffeinmentesből megcsinálni, így kértem más fajtát. A másik kávét "normál" módon kértük, valószínűleg összecserélték őket. A normál kávéból egyébként teljesen kihagyták a tejhabot, ami pedig járt volna.
A tejszínhab pedig flakonos, nálam pedig az egy jó kávézó fokmérője, ha a tejszínhab ott készül, habszifonban.
Ha jól emlékszem, Illy kávé logó van kirakva, de az tuti, hogy nem abból kaptuk a kávét.
A hely maga egyébként hanglatos, kár, hogy a "szolgáltatás" és az italok nem követik ezt a színvonalat. Az ételekről nem tudok nyilatkozni, azt még nem próbáltam.

Gagica Gagica
11 értékelés
0 követő
2 plecsni
16 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 11:43

Nyár végén jártam itt, még éppen ki lehetett ülni a teraszra. Finom zöld teát ittam, és nagyon jól éreztem magam. A hely kellemes, udvarias pincérekkel, az ár is elfogadható. Lehet reggelizni, ebéd rendelés is van, házhoz szállítással.
Többféle program szerepel a listájukon, és ez nekem nagyon tetszik. Van élő zene - gitár, ének, karaoke - lehet kivetítőn sport eseményt nézni, táncolni... Ezek mind mind nagyon jó dolgok, amit együtt lehet csinálni akár barátokkal is. Vállalnak rendezvényeket. Sütnek malacot...
Ráadásul nagyon jó helyen van, mert tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Még parkolóhely is van. :))
Próbáljátok ki egyszer, nem fogjátok megbánni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Gagica Gagica
11 értékelés
0 követő
2 plecsni
16 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 08:06

Zuglóban, a Stefánia út elején van ez a kávézó, amely nem csak kávézó. Étterem (házhoz szállítással), pub, szórakozóhely... Jó időben ki lehet ülni a teraszra (csak mondom a dohányosoknak), de bent is van elég hely. Nagy kivetítőn lehet sport eseményeket követni, malac sütés, élő zene... és még sorolhatnám. Írtó jó és hangulatos hely, amely még nem túl felkapott és jó helyen is van.
Ajánlom mindenkinek, nézzen be - legalább egyszer.

Károly Horváth Károly Horváth
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 13. 20:17

A lányom diplomaosztó ünnepsége után tértünk be az étterembe. A személyzet kedvesen, fogadott bennünket.
Látszott az igyekezet rajtuk, minden kérésünket (pl. más köretet kértünk, mint ami az étlapon szerepelt, nem jéghideg üdítőt kért egyikünk stb.) kedvesen fogadták és teljesítették is. Az ételekkel maximálisan elégedettek voltunk, mindannyian úgy éreztük, jól választottunk. Azóta már újra jártunk náluk és akkor sem csalódtunk.
A sok pozitívum mellett egy kis negatívum a "kerthelyiség" közelsége a nagyvárosi forgalomhoz.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:00

Régi, remek emlékek kötnek az Y kávézóhoz, amikor még megboldogult lánykoromban céges rendezvényeken, vb focinéző partikon vettem részt itt, mint VIP vendég. Hogy a remek kiszolgálás a státuszunknak szólt vagy pedig normál, civil embereknek is hasonló kiszolgálás jár-e a múlt héten módomban állt tesztelni és a végeredmény ötös. Kedves volt a személyzet, kitűnő a hangulat. A kinti rész, azaz a terasz hangulatos keretet ad a helynek még a szomszédos forgalmas utak ellenére is. Az 50 fős különterem kiváló helyszín baráti bulik lebonyolítására.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 18:11

Az Ypsilon Cafe-ba egy barátnőm vitt el először, választásunk pedig azért esett erre a helyre, mert ez mindkettőnknek útba esett hazafelé. Barátnőm kicsit meglepődött, mikor beléptünk, mert ő meglepődve tapasztalta, hogy kicsit más a hely, mint amilyenre emlékezett, de nekem tetszett az új állapotában, bár én akkor voltam ott először. Iszogatós, beszélgetős estére ültünk be, úgyhogy külön öröm volt, hogy a főételek mellett rágcsálnivalóval is rendelkeznek, az már viszont kevésbé tetszett, hogy sokszor elég sokat kellett várni arra, hogy egy pincér felénk tévedjen, pedig nem ültünk eldugott helyen. A hely hangulata viszont mindenképpen ötös, az étterem kicsit félhomályos, de vannak megvilágítottabb részek is, így lehet válogatni. Voltam már itt valentin napi vacsin is, akkor is aranyos volt, nem vitték túlzásba a díszítést, de mégis volt valami plusz. A kint dohányzás lehetősége pedig nyáron a terasszal megoldott, ami egy külön plusz az étteremnek. Egy igazi ízléses kávézó, ahová jó beülni egy csevelyre.