Women'Secret

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-20-5115189
Kategória:
Fehérnemű

További információk

Üzletünk az Allee Bevásárlóközpont I. emeletén található.


A women'secret igazi női márka, mert érti és beszéli a nők nyelvét. A nőket szabadnak hagyja, megkérdezi őket, hogy mit akarnak, hogy érzik magukat, mit álmodnak, hogy élnek, vagy hogyan akarnak élni. Minden válasz hozzájárul sikerünkhöz. A women'secretnél mi nemcsak termékeket gyártunk, hanem kitaláljuk őket. Mert a mi fehérneműink, hálóruháink, relax ruháink, kozmetikai cikkeink és kiegészítőink azzal a filozófiával lettek megtervezve, hogy minden egyes nő különböző módon él. Az ötletek exkluzív formával, magas minőséggel és alacsony árral párosulnak. Magyarországon jelenleg kilenc nagy üzlettel van jelen az 1993-ban alapított, világhírű cég. A women' secret tulajdonosa a Grupo Cortefiel vállalat, akinek érdekeltségéhez tartozik még a Cortefiel, a Springfield, a Milano, a Pedro del Hierro és a Don Algodón is.
Első értékelő
Megnyitás
1993
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Women'Secret
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 10:14

Annyira bájos fehérneműk vannak itt! Nagyon szeretem a Women’Secret termékeit, már körbenézni is üdítő, nemhogy vásárolni. Kedves és modern a stílusuk, puha anyagokkal és kényelmes formákkal dolgoznak. A leértékeléseknél szoktam főleg felpakolni, olyankor teljesen megfizethető áron kínálják a szépségeket. A pizsamáikkal-hálóruháikkal is szoktam szemezni, de arra még eddig nem ruháztam be. Szeretem, hogy apró kiegészítőket is kapni náluk, például nyáron utcai sarut, de úgy emlékszem táskákat is.
Karácsony környékén pedig itt is, mint mindenhol, megjelennek a szezonális darabok, most például a karácsonyi mintás zoknijaikat néztem ki magamnak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés