Wiking Yacht Club kikötő Szolnok

0 értékelés
Cím:
5000 Szolnok, Kikötő
Telefonszám:
+36-20-4667-958
Kategória:
Sportbolt

További információk

A folyóvízi horgászok kedvenc tanyája a szolnoki Wiking kikötő. Csak az tudja igazán értékelni ezt a fajta horgászatot, aki már kipróbálta.
Várakozással teli élményt okoz megkeresni a jó haltartó helyeket és a bekövetkező kapás semmivel össze nem hasonlítható örömet tud okozni. A kikötőhöz közeli vízterületeken megtalálható a harcsa, süllő, csuka. Jó eséllyel foghatóak a békésebb halak is, a ponty, dévér, kárász. Akik még nem ismerik ezt a vizet, kikötőmestereink segítenek megtalálni a fogásra legesélyesebb helyeket, módszereket. Ezt a lehetőséget kínálja horgászvendégeinek szolnoki kikötőnk.
Hasonlóan a többi Wiking kikötőhöz itt is állandó kikötőmesteri ügyeletet van, vigyázunk hajójára, felszerelésére, segítünk megoldani a felmerülő problémákat.
Éjjel-nappali szolgálatot tartunk a bajba jutott hajósok részére. Kikötőnkben lehetőség van megtankolni, kényelmes fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.
Ha először hajó nélkül jönne, hogy kipróbálja mit tud ez a víz, engedély nélkül vezethető motoros ladikot tudunk biztosítani a számára.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Wiking Yacht Club kikötő Szolnok

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail dr. Abkarovics Eduárd fogorvos 5000 Szolnok, Ságvári Endre körút 1.
19 értékelés
Thumbnail Szolnok 10. Auchan Posta 5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.
5 értékelés
Thumbnail Zagyva Cukrászda 5000 Szolnok, Balogh Béla utca 8
13 értékelés