WellnessOázis

0 értékelés
Cím:
1085 Budapest, Stáhly utca 5.
Telefonszám:
+36-70-5842343
Kategória:
Bútorbolt

További információk

A masszázs majdnem annyi ideje létezik, mint az emberiség. Ez a rendkívül jóleső terápiaforma ma már akár egyetlen gombnyomással az Ön otthonába érkezik.
A számítógépes és egészségügyi munkakörök, a hosszú autózás és hosszan tartó egyoldalú munkavégzéssel járó tevékenységek és a rendszertelen testmozgás a hátizomzaton erős fájdalmakkal járó izomcsomók kialakulását eredményezheti.
Mindezt megelőzheti, a már meglévő izomcsomókat feloldhatja, és fájdalmait csökkentheti a Panasonic masszázsfotelek rendszeres alkalmazásával.
A Panasonic 1969-ben az EP 50 modellel lépett a masszírozó fotel piacra és 3 millió eladott modellel hamarosan az egyik legnagyobb, legjelentősebb masszázsfotel gyártóvá nőtte ki magát. A kezdeti sikerek után rengeteg pénzt fektetett a masszázsfotel kutatásba, fejlesztésbe és gyártásba. Az egyszerű vibrációt összetett vezérlőszerkezet váltotta fel, az emberi kéz mozdulatait mozgékony masszírozó fejek szimulálják, ezzel tökéletesen leképezve egy tapasztalt masszőr fogásait.
Ma 40 évvel később a Panasonic masszázsfotelek a test szinte teljes területét masszírozzák, akár 1117 masszázstechnika kombinációt, teljesen automatikus és személyre szabott, egyénileg beállítható masszázsprogramokat kínálnak. Ezzel piacvezető szerepet szereztek a masszázsfotel ágazatban.
Ezeknek az egyedülálló termékeknek magyarországi forgalmazója a Wellness Oázis Kft.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - WellnessOázis

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés