Wellmed Kft.

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. /Újbuda Center/
Telefonszám:
+36-1-2037106
Kategória:
Gyógyászati segédeszköz

További információk

Egészég Plusz Hálózat - Gondoljon a holnapra, törtődjön ma önmaga és családja egészségével Folyamatosan bővülő termékválasztékunkat a világ minden tájáról származó egészségmegőrző és terápiás termékekből állítjuk össze. Közvetlenül a gyártóktól történő beszerzés miatt áraink a lehető legkedvezőbb szinten tudjuk tartani. Időszaksan megjelenő termékismertető kiadványunk az ország legtöbb postaládájába eljut. Az országos üzlethálózat közel száz értékesítési hellyel mindnenki számára elérhető távolságban biztosít egy üzletet, ahol a termékekről tájékozódhat, megtekintehti azokat és igény esetén meg is vásárolhatja. Termékeinkhez garanciát, és megfelelő szervíz hátteret és alkatrész ellátást garantálunk. Központi információs ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll a termékekről információval, segítséget adunk akár egyedi problémák megoldásához is. Interneten, de akár telefonon leadott rendelést a lehető legrövidebb időn belül, akár másnapra eljuttatjuk bárhová az országban. 20 ezer forint rendelési érték felett ingyenes házhozszállítás. Ízelítő ajánlatunkból: - Vérnyomásmérők - Vércukormérők - Fényterápia: Biopolár polarizált fénnyel kezelő gyógylámpa - Masszírozó termékek - Mágnesterápiás eszközök - Fájdalomcsillapítás - Tartásjavítás - Háztartásban használatos eszközök - Laica víztisztító kancsó - Massipunk terápiás papucs - Csecsemő légzésfigyelők - Fittness termékek, tornagépek
Egészségpénztári Kártya elfogadóhely
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Wellmed Kft.
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 13:37

Több dolgot is rendeltem tőlük, és elégedett vagyok a termékekkel. Az ülőpárnámat a honlapjukon választottam ki, és körülbelül fele annyiba került, mint más cégeknél. Azóta mindig ezt használom a számítógépnél, és nem fáj a hátam.
A talpbetéthez az üzletben mérték fel a lábam formáját és a rá eső terhelést egy nagyon profi számítógépes programmal, és ez alapján külön nekem készítették el.
Az eladók kedvesek, és jól ismerik a termékeket, van, amelyiket maguk is kipróbáltak, így nem csak a levegőbe beszélnek. A termékekről részletes tájékoztatót adtak, és személyesen is elmagyarázták, hogyan használjam őket.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés