Wasabi Buda

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1037 Budapest, Szépvölgyi út 15
Telefonszám:
+36-1-4301057
Kategória:
Svédasztalos, Japán étterem, Sushi

További információk

All you can eat: 60 féle wok és sushi különlegességet kóstolhat korlátlan mennyiségben - továbbá maki tekercsek, saláták, kimcsik, gyümölcsök és egyéb desszertek széles választékával várnak minden kedves vendéget.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Wasabi Buda
szamszi szamszi
22 értékelés
1 követő
4 plecsni
31 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 11:49

Voltam a Nyugatinál is és Budán is Wasabiban. A Nyugati valahogy jobban tetszett, pedig a budai dizájnosabb. A következő volt vele a problémám: annak ellenére hogy alig voltak az étteremben, mikor mentünk, odaraktak minket pont a konyha tövébe! Az ételek nagyon kevesek, igazából csak a kóstoltatáson van a hangsúly! Egy-egy falat az egész. Leves nincs benne, azt külön kell kérni. Én a Nyugatinál lévő étteremben kóstoltam meg a Miso levest, szerencsére benne volt az árban. Két kanál után visszaküldtem, szörnyű volt, számomra legalább is! Mindazonáltal jópofa, élmény annak, aki ki akarja próbálni a japán ill ázsiai ízeket, azoknak ajánlom! Igaz nem olcsó mulatság, de mindenképpen érdekes, főleg a futószalagos felszolgálás miatt! ital nincs benne az árban, ezzel nem árt számolni!

Pölöskei Judit Pölöskei Judit
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 18. 00:06

Jól szervezett, igényes, és finom. Ár-érték arányban tökéletesen megfelel annak, ami kínálni tud. A személyzet segítőkész és kedves, a hangulat magával ragadó. Egy kellemes este tökéletes helyszíne.

L. Brigitta L. Brigitta
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 12:08

Ha sushi akkor Wasabi. Igényes környezet, hangulatos zene. Az ételek minősége kifogástalan és bátran kipróbálható bármi az étlapról.
Akár running sushi akár a'la carte fogyasztás, a kiszolgálás kedves és előzékeny.

Hasonló szolgáltatók a közelben

TLexi TLexi
31 értékelés
2 követő
7 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 12. 10. 14:46

Nagyon szeretem! Ha nagyon ritkán hibáznak, azonnal tesznek valamit az ügy érdekében, ajándék sütemény stb. Sokszor egyébként is kapunk ajándék desszertet, mert többen is szoktunk innen ebédet rendelni. A minőség az esetek 90%-ában tökéletes. Egészségesnek tartom, jó választás!

Harsányi András Harsányi András
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 23:26

Az étterem ha nem is 5 csillagos de nem lehet rá panaszom lévén h mindig megkaptam amire vágytam akármilyen japán vagy kínai különlegesség volt. és a másik fő előnye h finomakat kapok mindig... de negatívum a magas ár. máshol ugyanennyiért hasonló kajákat olcsóbban kapok meg.

Horváth Viktória Horváth Viktória
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 10:26

A barátnőm születésnapja alkalmából találtuk ki,hogy elmegyünk szusizni és bár ez egy kicsit messze van,de mivel itt jár a szülinapos kedvezmény,ezért ezt választottuk.A hely nagyon hangulatos,tényleg Japánban érezheti magát az ember.A futószalag hatalmas élmény,alig győzi lekapkodni az ember a neki tetsző falatokat.Finom és friss volt minden,bár volt egy-két dolog,amiről nem tudtuk eldönteni,hogy főétel vagy desszert.Kiszolgálás is udvarias volt,kedvesek a pincérek.Az egyetlen negatívum a borsos ital árak.

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 16:01

Az éhes ember őrületes tempóban kapkodja le a kis tálkában érkező, sokszor nem tudni, micsodákat. Fut itt a sushin kívül azért a thai, a kínai konyha remeke is; alul a hideg, felül a meleg ételek tömkelege. Kérhető külön sasimi tál, amelyen a szusiból ismert nyers rákok, halak érkeznek, csupaszon, így a rizzsel nem kell feleslegesen a helyet tölteni a gyomorban. Körülbelül a harmincadik tálkánál némileg lassul a lekapkodási tempó. Aztán már nem megy tovább, csak szemmel követem a futó csodákat. Időnként még egy-két rákfalat vagy gőzgombócka majd ismét egy rákocska le-lecsúszik, csakis az "íze miatt" és az "édesre mindig kell a sós" és fordítva is érvényesülő elv miatt.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 06. 24. 11:49

Bár ez egy kicsit távolabbra esik Tőlünk, de mivel ellenállhatatlan akciókat hirdetnek pl. múltkor ha 4-en ültünk be, a 4.-nek ingyen volt az ebédje! És nagyon kedvesek a pincérek! Megkérdezték, hogy van-e valami, amit hiányolunk a futószalagról, mondtuk, hogy a nyársra feltűzdelt rákokat még szívesen látnánk újra. Erre egy tányéron kihozott Nekünk vagy 15 darabot. :) Pedig mi a szalagon vártuk volna. :) 5*-os kiszolgálás.

Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 22:02

Soha nem lehet megunni! Drágasága ellenére még mindig megéri, mert a különlegesnél-különlegesebb íz variációk és fokozatok olyan élménnyel gazdagítják ízlelőinket, amelyeket más éttermekben ilyen mennyiségben nem tapasztalhatunk meg. Lehetőségünk van étlapról rendelni vagy leülhetünk a mindent megkóstolok futószalag mellé. Minden falat tartogat egy élményt, közben szorgos kezű pincérek szedik le az asztalon felhalmozott kis tálkákat, melyekről mohón eltüntettük sushi falatunkat vagy éppen pad-thai tésztánkat, a pácolt lazacról nem is beszélve! A japán desszertek nekünk magyaroknak nem nyújt akkora élményt, rettentően édesek, ám a csokis tavaszi tekercset kötelező kipróbálni, sőt egy-egy sushi között bedobhatunk párat az ízek fokozásáért. Részemről nem tartom rokonszenvesnek, hogy legalább egy üdítő sincs benne az árban személyenként, ezért külön kell fizetni elég borsos áron. A futószalag egyetlen hátránya és ezt már sokaktól hallom, hogy a futószalag szemünkkel való követése egy idő után szédülést okozhat az arra érzékenyeknek. Sajnos a házhoz szállítással szokott probléma lenni, nem mindig egyformák az adagok és változó a minőség és az íz is.

. .
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 07. 07. 11:10

Több alkalommal ebédeltem itt, nagyon szép hangulatos hely. Külön egyedi és ötletes a folyton mozgásban lévő pult középen, amiről bármi megtetszik, el lehet venni. A dekoráció, a zene, minden azt hiteti el velem mint vendéggel hogy éppen Japánban vagyok. Az ételek mindig frissek, finomak, tökéletesek. Nagyon szeretem!