Vörösmarty Mihály Gimnázium

0 értékelés
Cím:
2030 Érd, Széchenyi tér 1
Telefonszám:
+36-23-365671
Kategória:
Gimnázium

További információk

Fenntartó: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata

Iskolánk Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának középiskolája. Az intézményben 54 tanár 24 osztályban több, mint 770 diákot oktat négy évfolyamos és nyolc évfolyamos képzési formában.

Az oktatás szaktantermi rendszerben folyik. Az audiovizuális eszközökkel felszerelt, jó kialakítású tantermeken kívül, könyvtár és olvasóterem, 3 természettudományos laboratórium, 2 számítógépterem és Internet hozzáférés segíti a diákok tanulását. Az épülethez iskolakert, sportudvar, tornaterem és kondicionáló terem tartozik.

A 300 fős előadóterem igényes, kedvező színhelyet biztosít országos szakmai konferenciák, továbbképzések, kulturális rendezvények számára.

Az intézménybe felvételi vizsgával kerülnek a tanulók.

Az idegen nyelvi, a matematika, a biológia és a kémia valamint 2008/2009-es tanévben induló humán tagozatos tantervű osztályokban emeltszintű képzés folyik.

Az intézményben angol, német, francia, orosz és latin nyelv tanulására nyílik lehetőség. Felmérés után haladó vagy kezdő évfolyamszintű csoportokba kerülnek a jelentkezők.Az idegen nyelvek mellett csoportbontásban tanítjuk a matematikát, a számítástechnikát és a szabadon választott szaktárgyakat.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Vörösmarty Mihály Gimnázium

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Kuti Zsuzsanna fogorvos 2030 Érd, Alsó utca 11
3 értékelés
Thumbnail Mandala Gyógy-Wellness 2030 Érd, Budai út 22
3 értékelés
Thumbnail Krapaj Csárda 2049 Diósd, Balatoni út 2/B
6 értékelés