Vörös Oroszlán teaház

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 9
Telefonszám:
+36-1-2152101
Kategória:
Teaház

További információk

Férőhely: 70
Vendégtér mérete: 100 m2


Az étteremről:

A teázóhoz tartozó kerthelyiség május 1-től szeptember 30-ig várja a vendégeket.

Részletek:
- Napilap olvasási lehetőség vendégeknek
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Vörös Oroszlán teaház
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:16

A Sirius Teaház mellett a másik kedvenc teázónk a környéken, a Kálvin térhez közel, a Ráday utcában, ahol egymást érik a varázslatosabbnál-varázslatosabb helyek, bár sajnos az utóbbi időben az áraik a külföldieknek szólnak. A földszinten székeken, az emeleten puffokon ücsöröghetünk, a berendezés hangulatos, és a gőzölgő kannák és csészék mellett ez is igazi melegséget áraszt magából A teák választéka itt is felfoghatatlanul széles, minden alkalommal kipróbálhatunk valami újat, de a teázás szerelmeseinek ez nem fog problémát jelenteni.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 23:45

Sokat köszönhetek ennek a teaháznak. Többek között a sikeres TDK és szakdolgozati anyagaim nagy részét, mivel itt találkoztam két ízben az egyik riportalanyommal, akivel kellemes hangulatban egy finom teát szürcsölgetve beszélgettünk órákat a választott témámról. A Vörös Oroszlán a záróakkord akkor is, ha az egyik külföldön élő barátnőm hazalátogat. A baráti társasággal mindig igyekszünk egy közös teázást beiktatni, mielőtt hazaindul az esős Írországba. Ha egy lányos délutánt szeretnénk tartani a barátnőimmel, akkor is ezt a helyet választjuk. Könnyen megközelíthető mindenki számára és az árai is megfizethetőek, a hangulat pedig magáért beszél. Ez a teaház minden alkalomra tökéletes választás.

Lovas Anna Lovas Anna
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
50 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 17:12

Rajongok a teákért, még inkább a teaházakért, épp ezért jártam már több helyen, és ennek elég nagy százaléka jellegtelen és unalmas volt. A Vörös oroszlán sem újító, de kellemes hangulata van vöröses árnyalatival és természetes anyagokból készült berendezési tárgyaival, pont azt segíti, amiért az ember szeret leülni a barátaival: nyugodtan beszélgetni, relaxálni, olvasni egyet és közben szürcsölni a forró teát. A hely két szintje különböző berendezésű, alul kis asztalok és székek, hogy az utcára tudjon kitekintgetni teázás közben, felül főként babzsákok, hogy a földön ülve tudjuk kinyújtani a lábunkat. A teakínálat nagyon széles, a kannák pedig több csészényi teát tárolnak, és egész hosszú időt engednek eltölteni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés