Vízivárosi Óvoda

0 értékelés
Cím:
1011 Budapest, I. Iskola u. 44.
Telefonszám:
+36-1-2016291
Kategória:
Óvoda

További információk


Óvodánk két épületben működik, összesen 210 kisgyermek nevelésével foglalkozunk.

Az Iskola utcai épületet tágas, szép, parkosított udvar veszi körül, ahol a gyermekek mozgásfejlődését korszerű játékok biztosítják. A Batthyány térről jól megközelíthető. A szülőknek könnyebbséget jelent, hogy szomszédságában bölcsőde és általános iskola is megtalálható.

A Toldy Ferenc utcai épület teraszokkal és udvarral a vár oldalán helyezkedik el; a Moszkva térről gyalogosan vagy autóval közelíthető meg.

Mindkét épület jól felszerelt tornateremmel rendelkezik, melyben olyan fejlesztő felszereléseket biztosítottunk, amelyek minden igényt kielégítenek az ovisok mozgásának fejlesztésére.

Az Iskola utcai óvodában 2 kis-, 2 középső-, 2 nagycsoport; a Toldy utcai óvodában 1 kis-, 1 középső-, 2 nagycsoport működik. A csoportok létszáma nem haladja meg a 25 főt. A csoportszobák tágasak, jól felszereltek.

A nevelőtestület munkáját logopédus és fejlesztő pedagógus segíti. Minden évben szűrővizsgálatokat szervezünk a gyermekek egészséges fejlődése érdekében /szemészet, fogászat, hallás/.

A szülői közösség támogatásával alapítvány működik, mely a felállított céloknak megfelelően segíti az óvodát. Szülői segítséggel a korszerű táplálkozás érdekében gyümölcs-zöldség programot valósítunk meg, így a gyermekek minden nap fogyasztanak vitaminokban gazdag ételeket.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Vízivárosi Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés