Vision Expressz - Optikai Szaküzlet

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Telefonszám:
+36-1-8838883
Kategória:
Optika

További információk

A Mammut Bevásárlóközpontban található.

Termékek:

- Szemüvegkeretek
- Szemüveglencsék
- Napszemüvegek
- Kontaktlencsék

Üzletünkben elérhető szolgáltatások:

- Szemvizsgálat
- Ingyenes UV szűrés ellenőrzés
- Szemüvegkészítés 1 óra alatt
Első értékelő
Fizetési módok: Egészségpénztári kártyák, Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház, Ingyenes mélygarázs, Ingyenes parkolóház
Brand: Vision Expressz
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Vision Expressz - Optikai Szaküzlet
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:50

itt voltam már szemvizsgálaton, de végül a szemüveget nem itt vettem meg, csak próbalencséket kaptam (kontakt lencsét). Máshol vettem meg, mert nagyon drágállottam az itt ajánlott "akciós" árakat.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 15:20

Már több éve csináltattam itt a szemüvegemet, de ha érzem, hogy romlik a szemem, mindig visszajövök és nagyon segítőkészek. Millió választék van a keretek között, bár amit régen kinéztem fehér díszes vastag keret, már nem volt, remélem ez csak ideiglenes hiány. A keretek kívül napszemüvegeket is árulnak, minden fejformához illőt lehet találni. A szemvizsgálat, ami egyébként 5000 Ft lenne, itt ingyenes, beletartozik a végső összegbe, ami egyébként sem vészes. Minden szemüveg garanciális. Lehet kérni törzsvásárlói kártyát is, amivel ha jól emlékszem 15-20%-kal olcsóbban lehet vásárolni minden alkalommal. Egyik barátnőm csak most hallott róla, pedig mindig ott veszi a kontaktlencsét és a folyadékot is. Múltkor Győrben bementem vele az üzletbe, még a szemüvegem sem volt nálam, de amíg ő intézte a lencsét én beültem a szemvizsgálatra és még így is ingyenes volt, nem szóltak, hogy nem vettem szemüveget vagy ilyesmi, bár utána a pestiben megcsináltattam, szóval így is jól jártak velem.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 19:46

Sajnos már lassan 5 éve, hogy a szemüvegesek táborába kerültem. Annak köszönhető, hogy a Vision Expressz mellett tettem le a voksomat, hogy már a szemvizsgálat alatt éreztem, fontos számukra az egészségem. Mivel "újonc" voltam ezen a területen, s picit rémült is, igyekeztek mindenben a segítségemre lenni. Érthető emberi nyelven fogalmazták meg, mennyire súlyos a szemkárosodásom, s mit javasolnak ennek javításában. Nem erőszakoltak rám semmilyen plusz szolgáltatást a szemüvegemmel kapcsolatban, csupán tájékoztattak a különféle konstrukciókról. Azóta is náluk vizsgáltatom a szemem, évente egyszer, bár fizetni kell érte, de a minőségi szolgáltatásért, azt hiszem megéri. Számomra az is pozitív a szolgáltatásukban, hogy bármilyen problémám adódott eddig a szemüvegemmel, azonnal javították, ingyen. Örülök, hogy őket választottam.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés