Vision Express

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Nyugati tér 5.
Telefonszám:
+36-1-2370114
Kategória:
Optika

További információk

A Vision Expressnél végzett szemvizsgálat két részből áll. Egyrészt computeres szemvizsgálatból, ahol a legmodernebb eszközök segítségével állapítjuk meg a dioptria meghatározásához szükséges alap adatokat, majd a hagyományos - próbaszemüveges módszerrel választják ki az önnek legoptimálisabb dioptriát. Szakembereink javaslatot tesznek Önnek a megfelelő látásjavító eszköz kiválasztására, legyen szó akár szemüvegről, akár kontaktlencséről. A vizsgálati eredményeinkre minden esetben garanciát vállalunk.
Üzleteinkben felkészült szakemberekhez fordulhat látásproblémáival.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Vision Express
Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 11:43

Körülbelül fél évig voltam a Vision Express alkalmazottja még 2008-ban. Azt őszintén elárulhatom, hogy alkalmazottaikból a maximumot próbálják kihozni. Mindenkit a legmagasabb fokú kedvességre, pontosságra, szolgálatkészségre intenek. Az ügyfél az első. Ez a legfontosabb szabály. Ha bizonytalan vagy, vagy úgy érzed, segítségre szorulsz a tökéletes szemüveg kiválasztásához, itt biztosan a segítségedre lesznek. Olyan sok keret közül válogathatsz, hogy órákon át tarthat a próbálgatás. A lencsék jó minőségű Zeiss, Hoya, vagy Essilor lencsék. Az pedig már csak a pénztárcánk vastagságától függ, hogy hány extra réteget tudunk szemüveglencsénkre megvásárolni.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 23:53

Rengeteg divatos szemüveg található a Vision Expressben, mindenféle árkategóriában. Nagy változás az ember életében, ha szemüveges lesz. Nem árt tehát, ha van a szemüvegkereteknek egy ilyen gyűjtőhelye, ahol mindenféle fazonú, formájú, színű keretet felpróbálhatunk gyors egymásutánban, egymáshoz hasonlítva őket. Bár az üzletben szemvizsgálatot is végeznek (így akár kevesebb mint egy óra alatt is meglehet az áhított szemüvegünk), én azért javaslom, hogy mindenki maradjon a rendes szemészeteknél – de szemüvegkeret, vagy napszemüveg kiválasztására tökéletes hely, s máshol sem nagyon fogjuk megtalálni ugyanazokat a kereteket olcsóbban.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 18. 17:19

Segítőkészek és türelmesek az eladók, széles a választék, alig tudtam választani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés