Virág Judit Galéria

Értékelés 2 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 1055 Budapest , Falk Miksa utca 30.

Telefon: +36-1-3122071


Kategória: Galéria

Hétfő 10:00-18:00
Kedd 10:00-18:00
Szerda 10:00-18:00
Csütörtök 10:00-18:00
Péntek 10:00-18:00
Szombat 10:00-13:00


További információk

Virág Judit művészettörténész, igazságügyi festményszakértő több mint 20 éves szakmai gyakorlatával segíti ügyfeleit.

Szaktanácsadás, gyűjteményépítés, befektetési tanácsadás

Egyik legfontosabb szolgáltatásunk a gyűjtők számára nyújtott szaktanácsadás, a gyűjteményépítés irányainak, módszertanának kiválasztása. Ennek része az egyedi befektetési tanácsadás is. Az Ön ízlésének és személyes vonzalmának tiszteletben tartásával a Galéria szívesen segíti tájékozódását, vásárlásait.

Gyűjtemények feldolgozása, dokumentálása, fotózása, festmények eredetiségének meghatározása

Galériánk vállalja festmények, illetve teljes gyűjtemények kutatását, feldolgozását, fotózását és dokumentálását. Külföldi galériák és magánszemélyek számára vállalja magyar festmények eredetiségének meghatározását, segítünk a hamisítványok kiszűrésében. A hátteret ehhez szakmai könyvtárunk, adatbázisunk, archív katalógusgyűjteményünk, több tízezres fotóarchívumunk biztosítja.

Kutatás, vásárlás Magyarországon és külföldön

Galériánk segítséget nyújt - egyéni igény szerint - festmények külföldön és Magyarországon történő felkutatásában és megvásárlásában. A cég kapcsolatban áll a világ legjelentősebb aukciós házaival és kereskedőivel, folyamatosan tájékozódik magyar műtárgyak felbukkanásáról és piacra kerüléséről. Ügyfeleinket segítjük a külföldi vásárlások zavartalan lebonyolításában, a szükséges okmányok beszerzésében és a tárgyak szállításában.

A Virág Judit Galéria és Aukciós ház mindezen túl teljes könyvtárával, dokumentációjával és szakmai kapcsolatrendszerével áll magyarországi és külföldi ügyfelei rendelkezésre.

Vélemények, értékelések (2)

Értékelés
Ahol a maximális szakmai tudás a korrektséggel és emberséggel párosul! Budapesten számomra az egyetlen galéria, ahol személyes megtekintés nélkül, csukott szemmel is bárikor licitálhat/vásárolhat ember; a nemzetközi nagy aukciósházak színvonalával teljesen megegyezően! MINDEN EGYES TÉTEL DOKUMENTÁCIÓJA KÜLÖN DOSSZIÉBAN A HOZZÁTARTOZÓ TELJES ÖSSZEGRŐL KIÁLLÍTOTT SZÁMLÁVAL és ELŐRE BECSOMAGOLTAN VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!!!
Mivel a mai világban szinte minden üzlet, egy műtárgy vásárlása egyben befektetés is, sokkal nyugodtabb szívvel hagyom itt a pénzem, mint bármelyik bankban!