Virág árok 8. Óvoda

0 értékelés
Cím:
1026 Budapest, Virágárok 8.
Telefonszám:
+36-1-2007187
Kategória:
Óvoda

További információk

A Virág árok 8. Óvoda a Törökvész és a Pasarét közötti domboldalon egy reprezentatív villában, játszótér és iskola közelében található. A hangulatos szecessziós épület adottságai kellemes, otthonos hangulatot árasztanak. Az épületet körülölelő kert - gyümölcsfáival, bokraival, díszfáival, virágaival, madárvilágával, egyedi tervezésű, fából készült udvari játékszereivel szolgálja óvodásaink kellemes időtöltését.
Óvodánk már minősített nevelési program szerint dolgozik, melynek főbb elemei a következők:
- Célszerűen beosztott napirenddel, edzéssel, mozgással (úszás), kiegészítő zöldség- és gyümölcsfogyasztással segítjük elő az egészséges életmód kialakítását.
- Idegen nyelvű kommunikáció (angol).
- Nevelésünkben hangsúlyt kap a közvetlen környezet megismerése, érzékelése, többoldalú megtapasztalása, mely áthatja minden tevékenységünket.

Udvarunk elősegíti az állatok, növények életének megismerését, módot ad a környezet és az élővilág közötti összefüggések megfigyelésére. Gyermekeink folyamatosan megtanulhatják, hogyan segíthetnek a környezet óvásában, esztétikussá tételében, az udvar ápolásában.
Az évszakonkénti természetben tett kirándulásaink hozzájárulnak a
természeti környezetben való viselkedési szokások elsajátításához, a pozitív attitűdök erősödéséhez és ezzel a természettisztelő, -óvó magatartás formálódásához (Ősz-ünnep, Állatok Világnapja, Madárkarácsony, Föld Napja, Tűz Napja, Víz Napja).

Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Virág árok 8. Óvoda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés