Villa Bagatelle

(3.5) - 2 értékelés
Cím:
1126 Budapest, Németvölgyi út 17
Telefonszám:
+36-1-2134190
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

A Villa Bagatelle egy háromszintes villaépületben található a Németvölgyi úton. A villa alsó szintjén a Brótpékség kapott helyet, ahol csak természetes alapanyagokból készülnek a kenyerek és péksütemények, mesterséges adalékanyagok és sütőpor nélkül.
A villa első szintjén található a Café, melyben egész nap különböző reggeliajánlatokkal, illetve déltől meleg finomságokkal is várják a vendégeket. Az étlap kialakítását Segal Viktor séf irányításával végezte a Villa Bagatelle.
A villa emeletén egy lakberendezési kiegészítőket kínáló üzlet kapott helyet, ahol olyan világmárkák luxusminőségű kiegészítőit árusítják, mint a Ralph Lauren Home vagy a Plata Lappas.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Villa Bagatelle
Statler Statler
32 értékelés
1 követő
11 plecsni
41 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 10:39

Welcome to the high society... A hegyről érkezőkenk tökéletes megálló egy finom reggelire. Üzleti tárgyaláshoz, leánykéréshez, baráti csevejhez tökéletes... Persze csak akkor ha a high society tagja vagy és méginkább ha annak szeretnél látszani.
Objektíven vizsgálva: finom kávék, friss pékárú, wifi, saját parkoló és friss design jellemzi. Tartoznak még hozzá lusta pincérek és borsos árak. Nomeg a hangulat teljes hiánya.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 19:43

A villa Bagatelle tipikusan olyan hely, amiből sokkal több kéne a városban. Először is mert tényleg szuper itt minden. Az ételek, az italok, a kiszolgálás, a helyszín. Bent van még a városban, de közben már azért zöldövezet. Szép régi villa, nagyméretű kerttel. Parkolni is lehet, de azért az autók látványa sem zavaró.

A probléma pont azzal van, hogy túlságosan jó. Sajnos ez Budapesten egyedülálló hely, minden hangulatos még épphogy megfizethető is, és a finnyás külföldiek és a bio-magyaroknak is megfelel, mert tényleg minden a legegészségesebb alapanyagokból készül. A fent leírtak miatt hatalmas a tömeg, és szivarozó, kövér, újgazdag, bácsik üzletelnek a szomszéd asztalnál ami nem túl kellemes.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés