Víg Kalmár Vendéglő

(3.5) - 4 értékelés
Cím:
1151 Budapest, Fő út 78.
Telefonszám:
+36-1-3064019
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Nem a belvárosi árakkal, de országos népszerűségű szolgáltatással, egyedülálló választékkal várjuk vendégeinket. Konyhánk kínálatában a magyar konyha, a nemzetközi ízek hal,vad-, szárnyasételek, vegetárius specialitások szerepelnek (étlapunkon kétszázöven féle étel található). Csapolt Radebergert és cseh barnasört, valamint hetven féle borkülönlegességet ajánlunk az ételeinkhez.

Kitűnő környezetben, kerthelyiséggel, sajátos hangulatú pincével, légkondicionált termekkel, kemencés látványkonyhával tölthet el a szabadidejéből pár órát!
Első értékelő
Megnyitás
1997
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Víg Kalmár Vendéglő
J. ilonaq J. ilonaq
34 értékelés
1 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 15:36

sokszor jártunk az étterembe, de tapasztalatunk igen változó, régi helyén sokkal kellemesebb volt, most a belső terem sötét és nagyon szűkös hely van az asztalok között. Jelentős különbség van a szinvonalban amikor a főnök is jelen van, nem beszélva az udvariasságról. LENNE MIT JAVÍTANI, HA A RÉGI VENDÉGEKET ISMÉT SZERETNÉK VISSZACSÁBÍTANI.

N. Erzsébet N. Erzsébet
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 06:03

Hát elég nehéz lenne felsorolni az összes pozítív dolgot-10 éve minden nap itt ebédelünk a kollegáimmal! Ez nem véletlen! Az ételek finomak, a tulajdonos , családja és a személyzet, barátságos-már-már családias!!! tudják ki mit nem szeret-ki mit kér"+" nem kell külön szólni-a tulajdonos családtagként kezeli a vendégeket-ESZEMBE SEm JUTNA MÁSHOVA MENNI AKKOR SEM HA NEM HÉTKÖZNAP EBÉDELEK!!!Remek hely, jó ételek, minden szempontból-EMBERI!!!!!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 21:11

A családdal ültünk be ide anyu szülinapján, de valahogy egyikünk sem volt megelégedve a minőséggel. Apuék bőségtálat választottak, amit persze nem lehet annyira elrontani, viszont anyu rizses húsát annyira elsózták, hogy nem tudta megenni. Mondta is a pincérnek, aki vágta az arcokat. Jött az étterem tulajdonos, aki apu régi ismerőse, így mondta, hogy kárpótlásul ad anyunak egy somlóit, amit nem számol fel a számlánkra. Viszont az meg a másik véglet volt, édes volt mint a csábítás. :) És mégiscsak felszámolták végül, szóval nem távoztunk annyira jó szájízzel, főleg az ünnepelt nem...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai utca 95.
15 értékelés
Thumbnail Gali Renáta sminkes 1139 Budapest, Üteg utca 29
16 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 03. 18. 17:45

Házassági évfordulónkat rendszeresen ebben az étteremben ünnepeljük.Szinte minden ételből ettünk már, soha nem volt kifogásunk az étel minőségére, mennyiségére, a felszolgálásra. Az ételek kitűnő minőségűek, érezni, hogy friss alapanyagokból készülnek.Ezután is ott ünneplünk. a hétvégére most foglaltam asztalt. Ha jót akar enni, és pénzéért elvárja a jó finom ételt, és igazán "vendégként" érezni akarja magát,menjen a "Vig Kalmárba" Köszönet Hámory Úrnak, és Kedves feleségének:

Miklósiék