Varrósdoboz

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1214 Budapest, Zrínyi utca 2
Telefonszám:
Kategória:
Vásárlás

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Varrósdoboz
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2016. 02. 08. 18:27

Csepelen több mint 10 éve van egy bolt. Mondhatnám békebeli, bár egy tízemeletes panelház üzletsorán furcsa lenne ez a megnevezés.
De a kiszolgálás, a választék, "a mindent a vevőért" szlogen, itt tényleg állja a helyét. Én már Varrósdoboz függő lettem, mert - bár nem szoktam varrni, na jó néha ha nagyon muszáj egy-egy gombot - viszont olyan gyönyörű, minőségi, olasz harisnyák (igen baráti áron), amilyenek itt fellelhetőek, muszáj néha (vagy kicsit gyakrabban :D ) elcsábulnom. A tulajdonos tudja mi kell a nőknek - jó értelemben! :) Ránézésre mondja a méretet, ha épp olyan minta/méret/szín nincs amilyenre az ember vágyik, csak szól, és ha 2 hónap múlva arra megy, akkor ott várja a mondjuk porto színű harisnya, amit még karácsony előtt kért. Jó ide bemenni, nézelődni, az élet dolgairól beszélgetni. Itt nincs rohanás, a tulajdonos végtelen türelemmel szolgálja ki a vevőket, legyen szó gombokról, szalagokról, kiegészítőkről, strasszokról vagy zoknikról. Úgy tudom már készül az üzlet honlapja csepelifonal.hu néven, érdemes lesz néha odakattintani, de inkább azt ajánlom, aki Csepelen jár és dögös-csinos-kényelmes-bájos harisnyát, zoknit szeretne vásárolni, keresse meg a Varrósdobozt, nem fog üres kézzel távozni. :)

Vendég felhasználó Vendég
2016. 03. 03. 20:51

Gyerekek! Én Szigetszentmiklósról járok vissza Csepelre ebbe az üzletbe, és maximálisan egyet értek az előttem lévő B.mariann hozzászólóval.( egyébként már 15-éve működik itt ez az üzlet nem véletlenül!)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tortuga Étterem 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
25 értékelés
Thumbnail Auchan Savoya Park 1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
7 értékelés
Thumbnail Csodák Palotája interaktív múzeum 1225 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
32 értékelés