Városligeti Sörsátor

(2.0) - 2 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Városligeti körút 1.
Telefonszám:
+36-30-4814425
Kategória:
Söröző

További információk

Az étteremről:

A Városliget szívében, a Vajdahunyad vár és a Széchenyi fürdő szomszédságában minden év húsvétjától szeptember végéig várja a szórakozni és enni vágyókat a Városligeti Sörsátor. Hideg sörök és a sörhöz való étkek teszik még kellemesebbé a koncertek mellett ezt a helyet.

Részletek:
- Meleg étel
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Kerthelyiség


Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Városligeti Sörsátor
Barkó Ferenc Barkó Ferenc
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 08. 30. 22:40

2014. Augusztus 30-án Hundows Gitárzenekar és Classic Beat Band régóta várt fellépését szerettük volna megnézni a párommal. Leültünk egy nem helyfoglalós asztalhoz és hamar eldöntöttük hogy a csillagászati, uzsora italárak végett nem kívánunk fogyasztani, egyébként is a koncertek végett mentünk le. de ha elfogadhatóak lettek volna az italárak, akkor valószínűleg fogyasztottink volna. Rövid időn belül megjelent a pincér és közöltem vele, hogy egyenlőre nem kívánunk fogyasztani. Kb háromnegyed óra telt el, a, Classic Beat Band elkezdődött és ismét odajött a pincér, és közölte, hogyha nem fogyasztunk, akkor álljunk fel az asztaltól és távozzunk. A feleségem, aki súlyos gerinc műtéten esett át és nem tud álldogálni, nem akart vitatkozni a pincérrel, felált és távozott. Jómagam, szintén nem tudok állni, mert iszonyú fájdalmaim vannak mivel csípőprotézis műtétre várok. Én is követtem a feleségem példáját és én is távoztam. Felháborítónak tartom, hogy ebben az országban vannak ilyen szórakzóhelyek, amelyek illegálisan magas, uzsoraárakat alkalmaznak. 860 forintos korsonkénti sörárakat fizessék ki azok, akiknek hat anyjuk van! Hozzáteszen, nem rég voltam egy amerikai zenekar koncertjén a Budapest Park-ban és 360 forintos korsonkénti sörárak voltak. A Városligeti Sörsátort senkinek sem ajánlom azért sem, mert, mert a hangosítás iszonyú pocsék, tompán, szarul szólt a Hundows zenekar koncertje, a dobot csak háttérből lehetett hallani, mert nem volt kihangosítva. A Classic Beat zenekanál, már amennyit hallottam belőle, a gitárt szinte nem lehetett hallani, a szinti túl hangos volt, és a szintis énekes hangja sem volt hallható, szóval a hangosítás egyenlő a nullával, én megtudom állapítani, mert jómagam is zenész vagyok. Soha többet nem megyek ide koncertre, és másoknak sem ajánlom! 860 forintos sörár vicces!

HÁdám HÁdám
31 értékelés
0 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 23:24

Valahogy soha nem voltam még bent, de mindig terveztem. Nagyon sokat járok a Városligetbe, az onnan kiáradó zene messzire hallatszik és sramlimuzsikával tölti meg a szerelmes andalgást, vagy az esti kocogást. Egyszer néztük, hogy árai azért nem annyira barátiak, elég sokféle ember jár oda. Szerettük nézni az ondolált hajú néniket és bácsikat, akik mulatós zenére ropták. Amikor más féle zene van, a ligeti életérzés gondolom sokat dob az estén, főleg nyáron jó ott lenni igazán. Ami egészen furcsa, hogy néha délután, amikor csak páran lézengenek, akkor is üvölt egyszer egyszer a mulatós.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés