Vario Autó Kft

(5.0) - 35 értékelés
Cím:
7634 Pécs, Pellérdi út 91-93
Telefonszám:
+36-72-547643
Kategória:
Használtautó, Autóalkatrész, Autókereskedés, Motorkereskedés, Autófelszerelés

További információk

Autókereskedés , autószervíz

Minőségi használtautók garanciával, teljeskörű finanszírozási,biztosítási és átírási ügyintézéssel!

Használtautó azonnali készpénzes felvásárlás, finanszírozott és hiteles autó, motor beszámítás, vétel, csere - kisebb értékűt nagyobbra vagy nagyobbat kisebbre, két autót egyre, vagy egyet kettőre... Garanciális használtautó választékunk

Baranya megye és a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb autó és motor választékával rendelkezünk. Több ezer elegédett ügyfél tudja már mit jelent az ÖRÖK GARANCIA.

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8-17 óráig
szombat: 9-14 óráig
Első értékelő
Megnyitás
2001
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, Visa
Parkolás: Saját
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
35 korábbi értékelés - Vario Autó Kft
Tóth-Miklai Tibor Tóth-Miklai Tibor
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 04. 28. 13:44

Már a 3. autómat vásároltam tőlük, mindig minden rendben zajlott. Amit ígértek: a 3 havi revíziók, rendben mentek, munkadíj nélkül, olcsón szervizelnek, csak ajánlani tudom őket.

BenkeGábor BenkeGábor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2017. 02. 10. 16:57

Én egy hete csereautóval járok , mert megállt az átvett Mazda 6 osom :( Kijöttek értem menteni a komlói útra , beszálították és akkor kértem cserekocsit.Egy célnak megfelelő Opel Corsát kaptam.Jövő héten lesz kész a MAzda , csak a szerződéses önrészt kell fizetni.Nekem ez nagyon tetszik , új céges kocsinál nem volt ilyenben részem.Keresd Ádámot vagy Csabit , korrekt , rugalmas csapat.

István Gájer István Gájer
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
11 hasznos vélemény
2015. 09. 23. 20:26

Bár kissé hosszadalmas volt az ügyintézés, viszont roppant kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak. Az autó amit megvettünk jó és szép. Köszönet minden munkatársuknak akik segítettek nekünk a cserében!

Hasonló szolgáltatók a közelben

T.Tamás T.Tamás
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 06. 28. 10:26

Üdv.

Sajnos nekem nincs pozitív tapasztalatom. Vettem egy autót náluk beszámítottak egy hitellel terhelt autót. Azt elfelejtették mondani szerződéskötéskor hogy az autón csak azután rendezik a hitelt miután eladták. A bank hívogatott telefonon hogy fizetni kéne a hitelt és jó lenne rendezni a tartozásom. Megkeresésemre a válasz Variótol az volt ne aggódjak ki van fizetve csak a bank még le akar húzni. Persze ez nem igy volt már külső követeléskezelő és bar lista is szóba került ha nem fizetek a banknak. Márc 26 án vették át tőlem az autót és csak juni 6 án lett lezárva a hitel. Lehet hogy ez náluk bevett szokás de mondjuk nem lett volna rossz tájékoztatni erről. És nem hitegetni hogy ki van fizetve ne aggódjak, mikor ez nem volt igaz. A másik. A nagy garancia és 50 pontos átvizsgálás ellenére az átvétel előtt egy nappal telefonáltak hogy most vették észre hogy nem jó a fűtőradiátor..... Na sebaj kicserélték csak nem tudom a 2 hétig amig vártam a kocsira miért nem tudták átnézni.
Ami még nem tetszik hogy most lenne a 3 hónapos revizióm. Elég zavaros beosztásban kell dolgoznom ezért 2 héttel előtte telefonáltam időpontért. kollégájuk igért egy visszahivást hát nem sikerült neki újra telefonáltam újabb igéret ismét nem sikerült. Írtam egy emailt a szerviznek arra válasz sem jött. aztn irtam az infovario-ra. Ott jött egy ilyen válasz " julius1. 9:00 -kor várjuk"
De az időpont egyeztetés nálam arról szól hogy próbálunk egyeztetni azért egyeztetés a neve. Sajnos ezen a napon pont dolgoznom kell. Hétvégén pedig irány nyaralás azért is szerettem volna előtte átnézetni , de 2 hét nem volt elég rá hogy találjanak egy időpontot. Azt hiszem ezek után megyek a régi jól bevált szervizembe. Köszönöm a lehetőséget ( a reklám matricákat majd bedobom ha arra járok)

Tóth Tamás.

Vario Autó Kft válasza:Kedves Tamás ! Természetesen soron kivül megcsináljuk a reviziót , nagyon sajnálom hogy az adott időpontban dolgozik. A nyári szabadság miatt fordulhatott elő hogy nem alkalmazkodtak önhöz a szervizesek.Holnapi napon keresem önt . Köszönjük visdzajelzését.

Szandra Orsós Szandra Orsós
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
8 hasznos vélemény
2015. 02. 12. 12:39

Több hitelem volt mint amennyit ért az autóm , de megoldották.Nem volt könnyű szülés , de sikerült.Nagyon boldog vagyok a -nekem új - autómmal és rendszeresen járok a revíziókra.

Vario Autó Kft válasza:Kedves Szandra ! Köszönöm a kedves szavakat , várjuk továbbra is szeretettel !

Mária Borbás Mária Borbás
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
8 hasznos vélemény
2015. 02. 12. 12:25

Bennem nagyon megmaradt az ügyintézők profizmusa és a hatalmas választék. Minden ügyemben fordulhattam céghez , többször kapok azóta is megkeresést tőlük , hogy ha tudnak szívesen segítenek bármiben,ez engem megnyugtat.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük bizalmát !

Zoltánné Tamon Zoltánné Tamon
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
6 hasznos vélemény
2015. 01. 30. 15:20

Abszolúte pozitívan csalódtam a Vario Autókereskedésben , nagyon sokat segítettek nekem az autóm eladásában , és választottam egy kisebb általam könnyebben vezethető és fenntartható autót. Azzal is minden oké , több revízión voltam már , ami volt hiba megcsinálták önrésszel.

Peller Norbert Peller Norbert
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 08. 11. 13:06

Mindenkinek ajánlom , hogy nézze meg a kínálatukat , mert nagyon sok autó van , jobbak , rosszabbak ...mindenki a pénztárcájához mérten vásároljon ,akkor nem nyafog ha kell rákölteni , ha cserélni kell valamit....

Óbert Vilmosné Óbert Vilmosné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 08. 11. 13:01

Pozitívan csalódtam.Nagy hírverést csaptam amikor elindultam autót nézni , mindenki tanácsát kikértem , h hol vegyek , hol ne vegyek stb... A szolgáltatások miatt esett a VAriora a választás , akikkel meg vagyok elégedve.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük bizalmát , várjuk szeretettel a revíziókra !

Keffler József Keffler József
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 08. 11. 12:58

A barátnőmmel vettünk egy Corsát , most jöttünk be revízióra harmadszor.Eddig minden úgy volt ahogyan mondták.Meg vagyunk elégedve , vannak ismerőseink , akik visszajáró vevők .

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük bizalmát !

István Fellegi István Fellegi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 08. 11. 12:53

Egy családi kombi autót néztünk ki , amit mire visszaértünk elvittek...Választottunk másikat , egy Passat ot , de nem bántuk meg !!!!Abszolút semmi gond nem volt , a szomszédom mondjuk nekem is osztotta az észt , hogy így ne vegyek autót ott , meg úgy ne vegyek , aztán bement a lányával....Fura emberek vannak , én elégedett vagyok a kocsival is , meg a kereskedéssel is.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük , várjuk a revíziókon szeretettel.

Sági Bernadett Sági Bernadett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 08. 11. 12:38

Sok kocsi , motor , kedves kiszolgálás.Mi vettünk autót és beszámolták a másikat.A csere után volt néhány észrevételünk ,azt is megcsinálták.Jó véleménnyel vagyok , ajánlom a kereskedést.

Kis Ivett Kis Ivett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2014. 07. 02. 09:25

Én is náluk vettem autót, beszámolták a hiteles autómat, mindennel meg voltam elégedve. Nagyon korrekt volt a hozzáállás, nagyon jók az ingyenes átvizsgálások, ha valamit pedig találnak azt nagyon olcsón javítják meg. (minimum a felét ők állják) Mindenki nagyon kedves és segítőkész, csak ajánlani tudom.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük !

Krámos Anett Krámos Anett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 07. 01. 19:20

A robogómmal járok dolgozni egy éve. Voltam átvizsgálásokon , csak jót tudok mondani- bár nem divat....szerintem nyugodtan lehet autót venni , én a robival is jól jártam.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük !

4 értékelés
0 követő
2 plecsni
40 hasznos vélemény
2014. 04. 03. 08:44

Amikor én vettem kocsit minden rendben volt , megbízhatóak.Sok ismerősöm vett már a Varioban autót , mindig normálisan lezajlott minden , informáltak mikor hogy állunk és intézék az ügyeket amiket kellett.

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük bizalmát , várjuk bármikor !

Fátyos Noémi Fátyos Noémi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
10 hasznos vélemény
2014. 02. 01. 12:22

Ajánlom a kereskedést .
Sok ismerősöm járt náluk és minden féle hülye ötlettel próbáltak szabadulni a hitelüktől , aztán a variosok megoldották , így bátran mondom hogy korrekt a cég , keresheti őket mindenki.

Táler Gábor Táler Gábor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
12 hasznos vélemény
2014. 01. 21. 17:43

BEST OF autókereskedés ! Iszonyat durva hogy mennyi autó és motor van ott , és amikor vettem egy majdnem 20 éves kocsit a kinyalták a s...m. Mindenkinek ajánlom.Kedvesek , tapasztaltak és korrektek, Mindenben segítettek.

Marika Döbröntey Marika Döbröntey
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
10 hasznos vélemény
2014. 01. 20. 09:00

Sok sok autó és motor , kedves kiszolgálás , garancia.Én amikor vásárlotam ,ezeket tapasztaltam

Vario Autó Kft válasza:Köszönjük a kedvességét , igyekszünk rászolgálni a bizalmára.

4 értékelés
0 követő
2 plecsni
40 hasznos vélemény
2014. 01. 17. 15:36

Ajánlom , több ilyen cég kellene MAgyarországra ! Kisebb autót vittem mint ami előtte volt nekem , de azzal is megvagyok.Spóroltak nekem pénzt a kötelező váltással és az autócserével is. Szerintem a legjobb kereskedés !

4 értékelés
0 követő
2 plecsni
40 hasznos vélemény
2013. 12. 12. 12:47

A szervízben még nem jártam , de az autóvásárlás során minden pontosan és korrektül zajlott , az átvétel során gyorsan és simán zajlott le minden , biztosítást is megkötötték a legolcsóbbat ami elérhető volt.