Várallyai Ottó - Ceremóniamester (L.D. Princess Kft.)

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1195 Budapest, Viola utca 11
Telefonszám:
+36-30-9403805
Kategória:
Esküvőszervező, Vőfély

További információk

Közeledik életetek legfontosabb pillanata? Ne izguljatok, inkább bízzátok profira az esemény irányítását!

Ajánlatom egy olyan különleges szolgáltatás, amely garantálja, hogy a lehető legjobb programok, játékok, és egyedi pillanatok övezzék esküvőtöket (vagy más kivételes rendezvényetek)! Legyen zökkenőmentes és tökéletesen megkomponált életetek ezen csúcspontja!

22 évvel ezelőtt az egyik barátom meghívott az esküvőjükre, majd 3 nappal a lagzi előtt felkért arra, hogy legyek én a vőfélyük! Elvállaltam, mert a barátomról volt szó, de fogalmam sem volt arról, hogy hogyan fogom a feladatom versek és tapasztalat nélkül megoldani. Ő csak annyit mondott: „Te miért izgulsz? Én nyugodt vagyok! Hiszek benned! Ismerlek, és tudom, hogy a lehető legjobb emberre bíztam ezt a feladatot!”

Az esküvőt követően beindult a karrierem, mert még aznap este megkaptam a következő megbízást. Vőfélyként kezdtem, de időnként ceremóniamesteri munkára is felkértek. Manapság 90%-ban inkább utóbbiként keresnek fel a párok! A kezdetek óta sok érdekes helyzettel kellett megbirkóznom, különleges szituációkat oldottam meg és számos kérdésre adtam választ.

E tapasztalatokból állítottam össze egy sablon forgatókönyvet, amely annyira leegyszerűsíti a felkészülést, hogy a többiekkel szemben ti meg tudjátok takarítani az erre fordított idő 80-85%-át! Gyűjtőszenvedélyemnek és kreativitásomnak köszönhetően már több mint 300 fajta esemény és játéklehetőség közül választhattok! Jelenleg ez Magyarországon egyedülálló, és garanciát jelent arra, hogy abszolút egyedi legyen a Nagy Napotok!

Ha már nektek is van elképzelésetek az esküvőtökről és az est további részéről, akkor ezek az elemek fogják képezni az eseménylistátok gerincét, az általam ajánlott többi lehetőség csak ötlet a lagzi színesítésére! Mindegy, hogy a hagyományos vagy a modern dolgokat szeretitek, úgy alakítjuk az eseményeket, ahogy azt Ti elképzeltétek! Lehetőségeimhez mérten ígérem, csak olyan dolgok fognak történni az esküvőtökön, amiket megbeszélünk, minimalizálva a mások által tervezett meglepetéseket is!

Először majd szeretnélek vendégül látni titeket egy kötetlen, de annál tartalmasabb beszélgetésre, hogy megismerjük egymást és gondolatokat cseréljünk! Ha megtörtént az egymásra hangolódás, bele is vághatunk a forgatókönyv elkészítésébe, ami kb. 3-4 órát vesz igénybe. A találkozóra hozzatok magatokkal terveket, vágyakat, álmokat, hogy azokat beilleszthessük az eseménylistátokba! Amit ígérhetek, az egy humorral fűszerezett beszélgetés és egy tökéletesen összeállított esküvői forgatókönyv!

Kínálatomban vannak egyszerűbb és igényesebb, így olcsóbb és költségesebb események, játékok egyaránt. Ezek a gyűjteményemben több szempont alapján vannak kategorizálva. Egy "maxi full exclusive" elegáns esküvőre nem ugyanazt fogom ajánlani, mint egy könnyedebb, lazább, házibuli hangulatra vágyó párnak, násznépnek. A korábbi esküvők fotóin láthatjátok, hogyan "dolgoznak" a kellékek (parókák, kalapok, jelmezek, kiegészítők, stb.), amelyeket igény szerint viszek magammal. Egyértelműen látszik, mennyire feldobják a násznép hangulatát.

Mindig törekszem a vendégek aktív bevonására, ezzel is emlékezetessé téve számukra az estét.

Legyen szép napod!
Várallyai Ottó az esküvőd koordinátora
+3630/940-3805
Első értékelő
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Várallyai Ottó - Ceremóniamester (L.D. Princess Kft.)
Mónika Tihanyiné Oravecz Mónika Tihanyiné Oravecz
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 06. 20. 18:08

Ottó a lehető legjobb választás volt az esküvőnk lebonyolítására! Kézben tartott mindent, szívből ajánljuk.

Pétercsák Éva Pétercsák Éva
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 06. 20. 15:53

A legkirályabb srác, Ottó! Igazi party arc, nélküle nincs buli. Ahol Ő nincs ott, az nem is buli. Nagy szerencsémnek tartom a vele való találkozást!!

Vendég felhasználó Vendég
2017. 06. 20. 13:59

Az egyik legjobb akivel valaha találkoztam. Egy élmény volt! Szívből ajánlom mindenkinek!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Szexshop Online 1097 Budapest, Ecseri út 14-16
10 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés