Vapiano

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Telefonszám:
+36-1-7101790
Kategória:
Olasz étterem

További információk

Éttermünk a Mom Park Bevásárlóközpont Fórum szintjén található.

Gyors, mégis egészséges. Finom, látványos, mégis tartalmas. Ízléses, mégsem drága. Ez a Vapiano!
Egy forradalmian új, trendteremtő koncepció és egyben üdítő
hiánypótló az éttermek piacán.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Pláza MOM Park Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Vapiano
H Nour El Huda H Nour El Huda
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 12. 18. 22:00

A sok pozitív vélemény ellenére, nekem annyira nem tetszik a hely. Az adagok normalisnak mondhatók, de azert az ízük messze van az olasz ízvilágtól. Ok, látványkonyha. Klassz. De akar délben, akár este tér be az ember, mindig sorban kell állni, nem keveset. A kiszolgálás elmegy, de úgy éreztem, ezek a fiúk-lányok valami gyorstalpalón sajátították el az ételek elkészítését, bemagolták mit kell kérdezni a vendegtől. Mert néha nem is figyel oda, milyen tésztából kértem az ételt. A pizza sem az a felejthetetlen kategória. A berendezés, szép, kultúrált, fiatalos, letisztult. Az árak nem vészesek, de azért ennyiből többet is ki lehetne hozni az ételekből, ha már én állom értre sorba, én viszem ki az asztalomhoz. Szóval, ha nagyon éhes vagyok, és van bő 30 percem egy ebédre, akkor megéri betérni. Valójában én nem értem, miért van mindig tele. De az is lehet, hogy velem van a baj :)

K. Csilla K. Csilla
11 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 12. 14. 21:09

Mikor megnyílt, a környéken jártam iskolába, és rendszeresen ettünk ott a barátaimmal. Nagyon tetszett, hogy azon a kis készüléken jeleztek, ha kész volt a pizzánk, és mindig nagyon finom volt minden - kivétel nélkül elégedetten, jóllakva jöttünk el onnan. A berendezés nagyon kulturált, és igényes, és az árak sem olyan vészesek...

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 12. 07. 14:34

Látványos, friss és finom ellenben ma már sok hasonló hely felveszi vele a versenyt mert én speciel ennyiért nem szeretek sorban állni ebéd időben, szeretem ha kiszolgálnak. Ez itt a nem túl olcsó ár mellett sem adott. Az ételek és a kiszolgálás csillagos ötös, a hangulat is jó, vagy egy életérzése a helynek és ennek az elkészítési módnak. A vapiano talán egyedülállóként és elsőként hozta be ezt a műfajt kis hazánkba de mostanra akadt pár hasonszőrű hely.Ettől függetlenül sok a variáció akár tészta, akár pizza a vágy tárgya és kétségtelenül jól készítik el...
Ajánlom inkább az esti órákban annak aki nem szeret sokat sorban állni mert ebéd időben ezt lehetetlen elkerülni de ebből is látszik,hogy jó a hely és az ételek mert nagy rá a kereslet:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Lakner Róbert Lakner Róbert
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 20. 14:18

Eddig már 2x voltam Vapianoban, és mindig pozitív élményekkel jöttem el. Látványkonyha, előttünk készítik el az általunk kiválasztott ételt, friss alapanyagokból és rendkívül gyorsan. Szerintem nagyon finoman főznek, sütnek, rendkívül hangulatos és barátságos, valamint a kiszolgálásra semmit panaszom sem lehet. Érdekessé teszi a helyet, hogy nincsenek pincérek, akik kihozzák az ételt, így mi magunk amint megkapjuk, fogjuk és leülünk a kiválasztott/foglalt helyünkre. Megfizethető minőség (diákpénztárca)! :) A kiszolgálás lendületes, barátságos, fiatalos. Engem teljesen mértékben megfogott!

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 15:56

Látványkonyha, friss alapanyagok, olasz(os) ételek, ez majdnem elég is lenne a jóhoz. Majdnem, merthogy kis hazánkban - a működő külföldi sztenderdek mellett és ellenére - az emberi tényező valahogy mindig lehúzó erővé válik… Persze nem mindig és mindenhol, de itt sajnos megint igen… Az egyik pultnál életunt, az hagyján, de a vendégekkel undokul viselkedő fiú dolgozik. Szenved, ha valaki az ő sorába áll és akkor is, ha nagyobb csapatot lát betérni az étterembe. Mogorván teszi fel a sok kötelező kérdést, viszont nem nagyon figyel a válaszokra, így természetesen újra kénytelen feltenni a kérdéseket. De megnyugtató, hogy tud normálisan beszélni, a mellette főző kolléganővel például kedélyesen csevegnek. Kár, hogy így kezdődik a folyamat, mert az ételek finomak. A kókusztejjel készített sütőtökkrémlevest, a spenótos, epres, kecskesajtos salátát és a pasta estiva nevű, csirkemelles, gyömbéres, mentás szárított paradicsomos tésztát is a szezonális ajánlatok közül választottuk. Mind finom volt, sajnos a gorgonzolával és mézzel készített pizza a példás mértéktartás jegyében megkóstolatlan maradt, egyelőre. Azért itt sem öt a pont, ugyanis több ismerőssel is megesett, hogy királyrákos étel választása után a normálisnál gyakoribb program lett a mellékhelyiség látogatása, de erről nekem nincsenek tapasztalataim, hiszen van más érdekes és biztosan friss dolog, nem szoktam a messziről jött, utazásra igen kényes árut választani…

Máté Zsófi Máté Zsófi
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 05. 02:57

Finom, friss, egészséges, jó hangulatú, elegáns és barátságos hely, és ami a legjobb, hogy mindent úgy készítenek el, ahogy szeretném. A választék nagy, az ételekre néha kicsit sokáig kell várni, de megéri.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 19:10

Imádom az olasz konyhát, s nagyon megörültem, hogy végre felfedeztem, itt valóban azt kapja az ember amit szeretne. ráadásul megfizethető áron. Ide többször visszatérek.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 29. 23:19

Szerintem az egyik legjobb látványkonyhás olasz étterem. Nagyon tetszik, hogy kiválaszthatom melyik tésztából szeretnék éppen az ízlésemnek megfelelően elkészített remekművet ebédelni vagy épp vacsorázni.