Vadvirág Kávéház és Fagyizó

2 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Cím
6500 Baja, Czirfusz Ferenc utca 29/b
Kategória
Kapcsolat
Első értékelő
Fekete Csilla Fekete Csilla Fekete Csilla Fekete Csilla
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

cukrászda, kávéház, kávézó, söröző, teaház, teázó
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
2 korábbi értékelés Vadvirág Kávéház és Fagyizó
Nojcsy Csak Neked Nojcsy Csak Neked Nojcsy Csak Neked
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
4
2013.10.12 14:34

szerintem nagyon jó helyen van,és a legszebb cukrászda amit eddig láttam,az udvar rendezett ,parkolás is jól van megoldva,még az is jó benne akinek gyereke van kissebb amig kiszolgálnak minket addig le tudják foglalni magukat játszótéren,és a gombócok is nagyobbak:köszönöm...

Fekete Csilla Fekete Csilla Fekete Csilla
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
5
2013.08.25 15:43

Baja központjában, forgalmas helyen található a környék legszebb cukrászdája. A parkolás megoldott a zárt udvar hátsó részénél. A kerthelyiség rendezett, akár egy családi ház udvarán lennénk. A térkővel kirakott udvart régi korok eszközei díszítik, kicsit visszautazhatunk a múltba. A kerti bútorok igényesek. Az egyik sarokban egy játszórészt alakítottak ki, ahol a kicsik is jól érzik magukat, míg a szülők elfogyasztják a kávéjukat, süteményüket. Télen szánkózásra is van lehetőség, mivel minden évben egy hatalmas dombot építenek hóból, ahonnan csúszkálni lehet. A cukrászda rész hangulatos, a kiszolgálás is tökéletes. Baján itt adják a legnagyobb gombóc fagyit! :) A sütemények is nagyon finomak, házi sütire emlékeztetnek. Az árak elérhetőek, egyáltalán nem drágák. A nyári időszakban hétköznap 21 óráig tartanak nyitva, zárás előtt 2 perccel is mosolyogva, kedvesen kiszolgálják a vendégeket. A cukrászdát mindenkinek ajánlom, és aki teheti, legalább egyszer térjen be egy csésze kávéra, vagy egy sütire! :)

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Eötvös Kávézó és Cukrászda 6500 Baja, Eötvös utca 7.
0 értékelés
Thumbnail Daniel's Cafe Lounge 6500 Baja, Halászpart 4/a
0 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
48 értékelés