Vadászkürt Étterem és Panzió

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
9400 Sopron, Udvarnoki utca 6
Telefonszám:
+36-99-314385
Kategória:
Panzió

További információk

Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák.

Kultúra, sport, szórakozás.

Négy igényesen berendezett szoba.

Rendkívüli borválaszték, borkóstolás, borvacsorák.

Izgalmas túralehetőségek. Családias környezet.
Első értékelő
Megnyitás
1983. 10. 12.
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, PayPass karóra, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant, Visa
Parkolás: Utcán, ingyen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Vadászkürt Étterem és Panzió
Pap Gina Kitti Pap Gina Kitti
10 értékelés
0 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 21. 00:13

Csak az étterem részén jártam, nekem nagyon tetszett! Olyan levest ettem, mint még soha! Még vissza kell mennem végig kóstolni a vadételeket. A kiszolgálás kettős volt, az idősebb úriember kifogástalan, szinte tökéletes volt, a fiatal hölgy viszont meg volt kavarodva. Ez sem rontott az összképen. Pozitív!

Vadászkürt Étterem és Panzió válasza:Kedves Papp Gina Kitti! Köszönöm kedves bejegyzését, örömmel fogadjuk Önöket máskor is! A nálunk kapható ételek döntő többsége saját receptjeink alapján készül, egyedi fűszerezéssel! Napokon belül indul több kampányunk, Tematikus vacsorák, Szállás Sopronban, Borvacsorák...amennyiben szeretne értesülni ajánlatainkról a Tematikus vacsorára feliratkozhat https://www.facebook.com/vadaszkurt oldalunkon és automatikusan értesítést kap friss, egyedi ajánlatainkról! Itt egyszeri ajánlatokról, akciókról, korlátozott számban igénybe vehető(alkalmanként 10-12 fő részére szóló lehetőségekről is értesülhet) amennyiben kísérletező kedvű pl. új ételeket tesztelhet kedvező áron, amelyek szerintünk jók, de kíváncsiak vagyunk a vendégeink véleményére, mielőtt étlapra kerülnek! Vagy egyszeri lehetőség adódik pl. egy zsenge bárányt, vagy egy kukoricán nevelt tanyasi csirkét tudunk beszerezni, tavasszal friss zöldségek, spárga érkezik... Az Ön által kóstolt leves is így került étlapra! A felszolgálással kapcsolatban kérem elnézését, a fiatal hölgy még tanuló, igazából az Ő reszortja most még üdvözlés, étlap adás, ital felszolgálás és háttér munka! Üdvözlettel a szép Sopronból! Bausz Gyula Bármikor leiratkozhat az oldalról, amennyiben nem szeretne további értesítést kapni!

F. Andrea F. Andrea
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 30. 11:08

A panzió a belvároshoz közel helyezkedik el, így gyalog szerrel is könnyen bejárható a belváros. A tulajdonos kedves és figyelmes. A szobák tiszták. Az ételek mesések és nagyon szépen voltak tálalva, hozzá mindig a megfelelő bort kínálták. Mi nagyon jól éreztük magunkat.

A. Adrienn A. Adrienn
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 14:21

Sziasztok!Nagyon szép tiszta gyönyörű hely!Csak jót tudok róla irni!Gyönyörű szobákkal tiszta rend és tisztaság van!Családosoknak nagyon tudom ajánlani!Isteni finom ételek és izletes borok közül lehet válogatni mindenki megtalálja a maga izlésének megfelelőt!Egyszóval szuper hely :D

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aranyfácán Vendéglő 9400 Sopron, Becht Rezső utca 5.
11 értékelés
Thumbnail Dr. Rózsás Mónika egyéni ügyvéd 9400 Sopron, Kodály Zoltán tér 2. 1. emelet. 5.
7 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 14. 17:48

Családi összejövetelen, jártunk az étteremben , ahová nagy várakozással érkeztünk. A széles választék valóban dicséretre méltó, különösen kiemeltek a vadételek. Ugyanakkor a hagyományos ételeket kedvelőknek már a bizonyos fajtákból kisebb a választék. Talán a külföldiek kedvelik jobban, éppen a sokféleség miatt. A hazai vendégek közül is azoknak ajánlom, akik szeretik az inyencségeket. Az árfekvés jó közepes, ez tehát nem lehet kizáró tényező. Nyugodt, csendes, barátságos hely Sopronban.