Urimuri

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Sas utca 15
Telefonszám:
+36-30-8498586
Kategória:
Zenés szórakozóhely

További információk

Az első és egyetlen kizárólag elektronikus (nu-disco, deep-house, vocal house, underground pop) zenére fókuszáló klub Budapesten. A Sas utca 15. szám alatt megbújó URIMURI pop-up szórakozóhely ötvözi a romkocsmák hangulatát, a klubra jellemző letisztultasággal és a finom elektronikus dallamokkal.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 07. 09.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Urimuri
ApplePie ApplePie
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 21:04

Az egyik nagy kedvencem, soha nem csalódtam még a helyben. A mixer srácok profik, a zene klassz, és sok a külföldi (pasi). A hely feelingje bejön. Főleg télen imádom, amolyan "kabátos" a buli, egy polgári lakás félig lebontott, belső udvarában. Aki sznob, "felvonulós-villantós" helyet szeretne, az ne ide jöjjön.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 21:18

Szeretek már rögtön az új helyek megnyitóján részt venni, és ezáltal mintegy első kézből értesülni. Bár ilyenkor általában még egy kezdetlegesebb verzióját szemlélhetjük meg az adott szórakozóhelynek, de így is rendkívül izgalmas.
Nem volt az máshogy az Urimuri nyári megnyitójának esetében sem. Ez is amolyan puccos helyként lett hirdetve, letűnt dzsentri korok eleganciáját szeretné visszahozni. Az Andrássy úti közönségből persze nem nehéz jól öltözött magyar és külföldi úriembereket bevonzani.
A helyszín egyébként kezdetlegességéhez képest még a megnyitón is kellően megnyerő volt, mondhatni volt benne fantázia. Azóta biztos sokkal többet kihoztak belőle, habár nem jártam arra mostanság.
Az itallapon csupa-csupa különlegességek szerepelnek, az én pénztárcám számára picit horror áron, de érdemes szemezgetni belőle, ha az embernek pont futja ilyesmire.
Esténként pedig mindenféle dj-k zenélgetnek, az elektronikusabb fajtából. Legalább egyszer megéri kipróbálni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés