Uránia Kávéház

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Rákóczi út 21.
Telefonszám:
+36-20-5742994
Kategória:
Kávézó

További információk

Az Uránia Nemzeti Filmszínház emeletén lévő kávézónkban szeretnénk egy kicsit visszaadni a film, a mozi rangját, teret adva a látottakról való beszélgetésekhez, miközben kulturális oázisként szeretnénk szolgálni a város szívében lévő színházakból betérő vendégeinknek is. Az Uránia kávéház akkor is tökéletes választás, ha csak el szeretné olvasni egy jó kávé mellett a friss újságot, vagy böngészne az interneten (előbbihez a napilapokat, utóbbihoz az ingyenes WiFi-elérést biztosítjuk), kitörne a délutáni rohanásból, hogy megnyugodjon, vagy akár egy vidám-beszélgetős estét szeretne eltölteni a barátaival.
Kávékülönlegességek, eredeti belga csokoládéból készülő forró csokik, finom sütemények, különböző ízesítésű teák, koktélok, sörök, röviditalok, üdítők és minőségi borok széles választékával várjuk kedves vendégeinket!
Érdemes figyelni folyamatosan frissülő honlapunkat, ahol aktuális programjainkról, rendezvényeinkről (például kiállítások, dzsesszkoncertek), bővülő kínálatunkról és heti ajánlatainkról olvashat.
Kávézónk elegáns belső kialakítása miatt kiválóan alkalmas sajtótájékoztatók, fogadások, illetve különböző rendezvények lebonyolítására is. Önnek még a catering miatt sem kell aggódnia, mivel a kávézó teljes kínálatából választhat, de partnereink révén a különleges kéréseket is tudjuk teljesíteni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Uránia Kávéház
Beáta Tarczali Beáta Tarczali
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 13:57

Barátságos környezet, gyors kiszolgálás. A kért eszpresszó kávé forró és finom volt. Bár délidőben voltam, nem tolongtak az emberek... Egyszer este is kipróbálom, mert akkor más lehet a hangulata. Mindenkinek szívből ajánlom.

Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 12. 04. 16:54

Cégünk rendezvénye e helyre is kiterjedt. Nagyon hangulatos és kényelmes... igazán alkalmas könnyed csevegésre. Az utca zaját egyáltalán nem hallani. A személyzet igen készséges, bár néhány apróságra fel kellett hívni a figyelmüket.
"Külsősök" azért most szép számmal voltak és mondhatni feszengtek. Nem volt túl célszerű egy rendezvényre érkező 150 főnek és másoknak is nyitva tartani a kávézót!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 20:36

Sokan nem ismerik.Pedig nem mai darab.Nagyon finom kávét ihatunk egy kellemes nyugodt szép helyen és nem is drága.Ha nyugisan szeretnék kávézni ide jövök.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 22:21

Nagyon szeretem az Uránia mozi kávézóját és ezzel látszólag egyedül vagyok a városban. De maradjon ez csak így. Szinte mindig teljesen üres, pedig a város közepén van. Nem drága és Budapest egyik legszebb épületében van. Az erkélyről is érdemes körülnézni, de tény, hogy túl hangos és büdös ahhoz, hogy beszélgessünk rajta. A kiszolgálás is kifogástalan sokkal értelmesebb itt találkozni valakivel, mint egy Costában mondjuk. Bár a közeli Rákóczi úti Costa már meg is szűnt, valószínűleg nem azért mert az Uránia kávézója elszippantotta az embereket. Tényleg kevesen járnak ide, minden bizonnyal azért mert az emeleten van. A belvárosban máshol ilyen nyugalomban nem fogyaszthatjuk el a kávénkat.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 12:23

Az Uránia mozi épületének galériáján találjuk a hangulatosan kialakított, kellően tágas kávézót. Ha éppen nincs valamilyen rendezvény, akkor nagy tömegre sem kell számítanunk, általában mindig kényelmesen le tudunk ülni. A kávék nagyon kellemesek (még a tejhab is a cappucinón!), az árak pedig visszafogottak. Ha valakivel baráti találkozónk van, esetleg van egy kevés felszabadult időnk, amit el kell töltenünk valahol a város központjában, netalán viszonylag nyugodt helyet keresünk a tanulásra, amely mégsem egy könyvtár, akkor szívből ajánlom az Uránia kávézót. A Szabó Ervin könyvtár kávézójánál sokkal minőségibb, sokkal kevesebben vannak, és összehasonlíthatatlanul nagyobb a nyugalom.