UPC

1 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Cím
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Kapcsolat
Első értékelő
lady.gabriella lady.gabriella lady.gabriella lady.gabriella
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

Üzletünk az Allee Bevásárlóközpont II. emeletén található. A UPC egyre több előfizető otthonába viszi el minőségi szolgáltatásait, hogy a hétköznapokban is az igényes kikapcsolódás számos lehetőségét kínálja. Kábeltévé, telefon, szélessávú internet és digitális kábeltévé A hagyományos kábeltévé, telefon és internet mellett már digitális kábeltévét is kínál, amely prémium kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással és számos új, HD- illetve mozicsarotnával szolgálja a még teljesebb szórakozást.
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
1 korábbi értékelés UPC
lady.gabriella lady.gabriella lady.gabriella
49 értékelés
2 követő
8 plecsni
26 hasznos vélemény
5
2012.11.20 22:38

UPC internetszolgáltatásunk van és maradéktalanul meg vagyok elégedve vele. A szerződést két telefonhívás alatt megkötöttük, a nagyon előzékeny és kellemes hangú telefonos hölgy kollégával. Másnap kijött a szerelő és egy óra alatt bekötötte a szolgáltatást, mindössze ezer forintért. Azóta sincs vele probléma, a megadott sávszélességünket mindig elérjük. A honlapon egy kicsit nehezebb eligazodni a kínált szolgáltatások egyre bővülőbb kínálata mellett, de végül minden információt megtalálunk ott is. Sőt rendszeresen postán tájékoztatnak az újabb lehetőségekről és akciókról. Ez ugyan egyáltalán nem környezetbarát, de mindenképpen figyelmességnek érzi az ügyfél.

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Vodafone Mammut 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
10 értékelés
Thumbnail Telenor Partner 1088 Budapest, József körút 5.
2 értékelés
Thumbnail MOM T-Pont 1123 Budapest, Alkotás utca 53.
1 értékelés