UPC

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
Kategória:
Kábelszolgáltató, Internetszolgáltató, Telefonszolgáltató

További információk

Üzletünk az Allee Bevásárlóközpont II. emeletén található.


A UPC egyre több előfizető otthonába viszi el minőségi szolgáltatásait, hogy a hétköznapokban is az igényes kikapcsolódás számos lehetőségét kínálja.
Kábeltévé, telefon, szélessávú internet és digitális kábeltévé
A hagyományos kábeltévé, telefon és internet mellett már digitális kábeltévét is kínál, amely prémium kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással és számos új, HD- illetve mozicsarotnával szolgálja a még teljesebb szórakozást.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - UPC
lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
73 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 22:38

UPC internetszolgáltatásunk van és maradéktalanul meg vagyok elégedve vele. A szerződést két telefonhívás alatt megkötöttük, a nagyon előzékeny és kellemes hangú telefonos hölgy kollégával. Másnap kijött a szerelő és egy óra alatt bekötötte a szolgáltatást, mindössze ezer forintért. Azóta sincs vele probléma, a megadott sávszélességünket mindig elérjük. A honlapon egy kicsit nehezebb eligazodni a kínált szolgáltatások egyre bővülőbb kínálata mellett, de végül minden információt megtalálunk ott is. Sőt rendszeresen postán tájékoztatnak az újabb lehetőségekről és akciókról. Ez ugyan egyáltalán nem környezetbarát, de mindenképpen figyelmességnek érzi az ügyfél.

Hasonló szolgáltatók a közelben