Ulpius-Ház Könyvesbolt

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1132 Budapest, Váci út 6.
Telefonszám:
+36-1-3302670
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

A budapesti székhelyű Ulpius-Ház Könyvkiadó a hazai könyvpiac egyik legmeghatározóbb szereplője alapítása, 1998 óta. 2002-ben elnyerte az 'Év Kiadója' címet. Nevét Szerb Antal Utas és holdvilág című regényének hőseiről kapta.

Évente közel száz könyvet jelentet meg, melyek a névadó regényének szellemét próbálja visszaidézni: olyan regényeket, melyek segítenek elvarázsolni, elrepíteni távoli, varázslatos világokba, és legfőképp talán minden világok legvarázslatosabbikába, saját képzeletünk, és álmaink világába.

Sokszínű kínálatában a szórakoztató-, és tényirodalom éppen úgy megtalálható, mint a szépirodalmi könyvek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Ulpius
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Ulpius-Ház Könyvesbolt
Sz. Dóra Sz. Dóra
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
48 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 12:41

Amikor először elhatároztam,hogy felkerestem ezt a könyvesboltot, eleinte egy nagy üzletnek képzeltem el. A Westend City Center bevásárlóközponttal szemben van, alig találtam rá, mert kiderült, hogy csak egy picinyke üzlethelyiség az egész. Ezzel nem is volt túl nagy bajom, persze egy kicsit zavart, hogy szűken lehetett elférni, de hát én a könyvek miatt mentem oda. :) Minden műfajban legalább 3-4 könyvet hazavittem volna, mert nagyon érdekes és változatos volt a felhozatal. Az eladók látszólag nagyon kedvesek, online is rendeltem már tőlük, mert hihetetlen kedvezményeket adnak egyes könyvekre és nagyon megéri, és hamar lehet menni a könyvért (már aki a személyes átvételt választja). Tudom ajánli a hozzám hasonló lelkes könyvmolyoknak! :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés