Ulpius-Ház Könyvesbolt

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1119 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2
Telefonszám:
+36-1-4521759
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

A budapesti székhelyű Ulpius-Ház Könyvkiadó a hazai könyvpiac egyik legmeghatározóbb szereplője alapítása, 1998 óta. 2002-ben elnyerte az 'Év Kiadója' címet. Nevét Szerb Antal Utas és holdvilág című regényének hőseiről kapta.
Évente közel száz könyvet jelentet meg, melyek a névadó regényének szellemét próbálja visszaidézni: olyan regényeket, melyek segítenek elvarázsolni, elrepíteni távoli, varázslatos világokba, és legfőképp talán minden világok legvarázslatosabbikába, saját képzeletünk, és álmaink világába.

Sokszínű kínálatában a szórakoztató-, és tényirodalom éppen úgy megtalálható, mint a szépirodalmi könyvek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Ulpius
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Ulpius-Ház Könyvesbolt
Buriba Buriba
28 értékelés
2 követő
7 plecsni
52 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 00:13

Sábát egyik kiddusán egy könyvbemutatóra kaptam meghívást. Rubin Eszter első könyvének, a Barhesz címet viselő, új Ulpius-kiadásnak a népszerűsítésére lettem hivatalos két falat tojáskrémes kenyér majszolása közben. A könnyen megközelíthető, Móricz Zsigmond téren található könyvesbolt két szinten várja a szavak szerelmeseit. Az alsó részen leginkább a Badacsonyi-hegyhez hasonlítható könyvmagaslat tárult elém. Csupa érdekes dráma, fantasztikus történet és komikus írás hevert akciósan előttem. Feltűnő borítókkal, kétértelmű címekkel csalták a bámészkodó vásárlókat egyre közelebb. Erőt vettem magamon, láthatatlan szemellenzőmet felraktam, és a néhány lépcsőfokot megmászva megérkeztem az írónő standjához. Sok-sok kis díszes, árva Barhesz vett körül bennünket. Egyik ropogós könyvét kinyitotta, és kék sorokat vésett a fehér papírlapra. Aláírta. Vagy ahogy lelkes rajongó kiáltja: dedikálta! Melegséggel a szívemben távoztam volna, mikor a könyváruház eladója meglepetésemre fele akkora összeget vitt be a pénztárgépbe. Aznap nemcsak egy írónő gondolt rám, hanem az Ulpius is, aki 50% kedvezménnyel kedveskedett lelkemnek. Immár boldogan és elégedettem hagyhattam el a helyet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés