Ulpius-Ház Könyvesbolt

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Kolosy tér 1.
Telefonszám:
+36-1-2401976
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

A budapesti székhelyű Ulpius-Ház Könyvkiadó a hazai könyvpiac egyik legmeghatározóbb szereplője alapítása, 1998 óta. 2002-ben elnyerte az 'Év Kiadója' címet. Nevét Szerb Antal Utas és holdvilág című regényének hőseiről kapta.

Évente közel száz könyvet jelentet meg, melyek a névadó regényének szellemét próbálja visszaidézni: olyan regényeket, melyek segítenek elvarázsolni, elrepíteni távoli, varázslatos világokba, és legfőképp talán minden világok legvarázslatosabbikába, saját képzeletünk, és álmaink világába.

Sokszínű kínálatában a szórakoztató-, és tényirodalom éppen úgy megtalálható, mint a szépirodalmi könyvek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Ulpius
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Ulpius-Ház Könyvesbolt
Melovics Csaba Melovics Csaba
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 12. 12. 10:31

Magáról az üzletről semmi extrát nem lehet elmondani - tiszta, rendezett, könyvszagú, méretéhez képest széles választékkal. Az eladó hölgy kedves, képben van és segítőkész, előszeretettel ajánlja az akciókat is.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 21:33

Az Ulpius-ház által kiadott könyvek borítójáról mindig az igényesség, a jó ízlés sugárzik. Szépen megtervezett, és kivitelezett könyvekről beszélünk. Ez az egyik indok, amiért szívesen válogatok kínálatukból. Sokszor hirdetnek meg különböző akciókat is. A mostani 1+1-es ajánlatukat ki is használtam. 3999 Ft-ért két sikerkönyvet tudtam venni, mivel az olcsóbbat ingyen adták. Ha ez nem lett volna nem is vásároltam volna meg őket. De így nagyon megérte. Az Ulpius-kiadó gondozásában jelent meg a Fábián Janka által írt Emma-trilógia, amit azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a magyar történelemmel átszőtt életrajzi családregényeket.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 12:02

Nagyon sok problémám van az Ulpius-Ház könyvkiadóval. Először is egyáltalán nem vevőbarát társaság. Ha kérdez tőlük valamit az ember akár e-mailben, akár közösségi oldalon, borítékolhatja, hogy nem fog választ kapni.
A másik, ennél sokkal nagyobb, bajom az az amit könyvkiadás címén művelnek. Beígérnek egy könyvet decemberi megjelenésre, erre az még két év múlva decemberben sem jelenik meg. Sajnos úgy néz ki, hogy a kiadó a legprimitívebb könyvek kiadását tűzte ki mostanában célul maga elé, amikből már szinte folyik a pornógráfia. Régen a kedvenc kiadóm volt, sok könyvsorozatot olvastam tőlük, de azoknak a folytatását mintha el is felejtették volna. Pedig nem senkit sem érdeklő könyvekről van szó! Példának okáért ott van J. R Ward Fekete Tőt Testvériség regénysorozata, vagy ugyancsak tőle a Bukott angyalok sorozat.
De hogy ne csak sarat dobáljak, megemlítem, hogy a könyvesboltjaik szépek, és igényesek. Az eladók azonnal repülnek, hogy hozzák a könyvet, amit szeretnénk, és felhívják a figyelmet az akciókra, amikből azért itt nincs hiány. Igaz, ami igaz kell is, mert már a csillagos eget verik az Ulpius kiadású könyvek ára.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés