Tűzoltó Szertár Kávézó

(3.5) - 4 értékelés
Cím:
2040 Budaörs, Templom tér 1.
Telefonszám:
+36-23-789558
Kategória:
Kávézó

További információk

Várjuk kedves Vendégeinket gazdag hideg és meleg italválasztékkal, ételkülönlegességekkel és hétköznap kétfogásos ebéd menüvel!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Tűzoltó Szertár Kávézó
Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2014. 01. 29. 16:59

Nagyon jó kis kirándulás után egy forró csokira ugrottunk be. A hely hangulata magával ragadott. Percekig csak néztem és néztem minden apró kis kiegészítőt... A párnák és a kanapé... igazán komfort érzetet ad... A kiszolgálásnál a mosoly hiányzott :( Forró csoki és tea tekintetében hatalmas a választék és a mogyorós csokijuk isteni finom volt. Közben az jutott eszembe, aki vesetisztító tea elfogyasztására adja a fejét... hogyan jut haza? :)

Friedrich Antal Friedrich Antal
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 11:18

Voltam többször is. A hely hangulata remek, a parkolás nem. A kínálat gyenge, kevés a választék. Egy kávézótól magasabb szintű kávékészítést várok. A kiszolgálás magyaros mosolymentes, sajnos. Törzsvendég nem leszek.

Pertl Ferenc Lajosné Pertl Ferenc Lajosné
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 09. 23. 06:53

Míg Budaörsön laktunk, kislányommal gyakran megfordultunk itt. A hely nevezetessége, hogy a homlokzatán látható gyönyörű Szent Flórián terrakotta alkotás lányom műve, ezért aztán ez a hely számomra örök szerelem marad. Aki itt jár, nézze meg!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész 1121 Budapest, Mátyás király út 11b
17 értékelés
Thumbnail Dr. D. Tóth Beatrix fogorvos, Budaörs 2040 Budaörs, Károly kir. u. 15.
6 értékelés
Thumbnail Don Bosco Cukrászda II. 1118 Budapest, Budaörsi út 117
10 értékelés
F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
215 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 22:32

Kellemes hely, főleg, mióta nem lehet dohányozni. Este nagy élet van, "trendi" a helyi fiatalság körében. Napközben nincs alkohol, mivel iskola van mellette. A terasz is kellemes, jól el lehet bámészkodni, eddig mindig szívesen ültünk be, de a legutóbbi élményem miatt kezdenek fenntartásaim lenni, egy darabig nem ez lesz a kedvenc budaörsi találkozóhelyem. Tele volt a terasz, több kisebb-nagyobb társasággal. Három szék rendetlenül az egyik sarokban, tőle pár méterre három asztal összetolva, de csak egy apuka ült a fiával. Megkérdeztem a pincért, hogy át lehetne-e vinni egy asztalt a székekhez, hogy leülhessünk ketten. Szerintem meg se értette, mit kérdeztem, viszont durván, vagy sértetten (nem tudtam eldönteni, mitől volt ennyire ingerült) közölte, hogy nem, elfogytak az asztalok. Sajnos, úgy meglepődtem, hogy ilyen stílusban beszélt egy vendéggel, hogy azonnal sarkon fordultam. Utólag belátom, több megoldás is felmerülhetett volna. 1. Megkérdem az apukát, hogy elvihetem-e az asztalt és átteszem a szabad székek mellé. 2: Vagy megkérdezem, hogy odaülhetünk-e hozzájuk, ha hozok széket. Akkor és ott nem ezt tettem, de azt hiszem még ma sem lenne kedvem hozzá. Lehet, hogy túl igényes vagyok, de szerintem ezt a pincérnek kellett volna elintéznie. Finomak a sütemények, frissensültek, a kávék, teák, de ha ezt a pincért meglátom legközelebb, lehet, hogy lemondok az élményről.