Tündérgyár

(4.5) - 15 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó utca 22.
Telefonszám:
+36-70-6352437
Kategória:
Romkocsma, Pub

További információk

A Tündérgyár, avagy az I. sz. Tündér Összeszerelő Üzem három alegységből áll:

A Presszóba bármikor beülhetsz beszélgetni a barátaiddal, megnézheted az aktuális kiállításunkat, időnként még akusztikus koncerteket is rendezünk itt. Májustól szeptemberig csak esős napokon kell a pincében ücsörögnöd, egyébként a Gyárudvaron élvezheted a napfényt, a sört, vagy bármi mást, amiért nem hívják ránk a rendőrséget…

Mivel szeretnénk valódi bringabarát hely lenni, építettünk nektek biciklitárolót, van szervizpumpánk, néhány szerszámunk, és hozzáértő személyzetünk is, ha valamit sürgősen meg kéne javítani.

A komplexum harmadik eleme a Hangár, melyben koncerteket, filmvetítéseket, vagy unaloműző zenés-táncos rendezvényeket tartunk. Igyekszünk ingyenes programokat szervezni, de ha ez épp nem jön össze, a Presszóba és a Gyárudvarba akkor is díjtalan a belépés.

Zártkörű bulik:
A Tündérgyár 140 négyzetméteres kávézója külön bejárattal és saját pulttal rendelkezik, ezért különösen alkalmas zártkörű rendezvények – születésnapok, legénybúcsúk, baráti összejövetelek, kisebb céges bulik – lebonyolítására. Itt 50-60 ember szórakozhat kényelmesen, hangtechnikát, projektort, és személyzetet is biztosítunk szükség esetén.
Extrém esetektől eltekintve terembérleti díjat nem kérünk, csak némi kauciót, ami a megbeszélt feltételek teljesülése esetén (pultforgalom, átadott berendezések állapota) természetesen visszajár.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
15 korábbi értékelés - Tündérgyár
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 15:41

Valóban Tündérgyár és tündérálom, nagyszerű szórakozóhely, nekem a táncos esték tetszenek a legjobban.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:55

A Tündérgyár olyan zenés szórakozó hely, ami egyszerre hordozza az összes zenei stílust és életformát magán. A könnyűzenei és alternatív koncertek mellett, itt igazán kitombolhatjuk magunkat egy hosszú és fárasztó hét után. A belépés természetesen díjtalan és nyáron a kerthelységben élvezhetjük a koncertek meghitt hangulatát. Árkategóriában az alsóközéposztályt képviseli, így nagyon mélyre sem kell nyúlnunk a pénztárcánkban, ráadásul ha megéheznénk még helyben készített ételeket is kipróbálhatunk.

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:24

Külföldiek által kifejezetten kedvelt, télen-nyáron hangulatos hely egy fröccshöz/sörhöz, itt a hamisítatlanul vagány romkocsma-hangulat ami a mellékhelyiségig elkíséri az embert. Ami különösen tetszik a helyben, hogy kevésbé ismert zenekaroknak is lehetőséget adnak fellépni, így az ember az itala mellé kaphat egy kis kulturális feltöltődést is. Dress code nincs, nem kell törnöd a fejedet, mit vegyél fel, a leglazább és legegyszerűbb szettekben is kellemesen fogod magad érezni. Az árak barátiak, a romkocsmák között közepesnek mondhatók. Az elhelyezkedése is szerencsés - a 4-6-os vonalától pár perc sétára található.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:56

Pár hónappal ezelőtt még fogalmam sem volt, hogy a Corvin-negyedben lehet találni ilyesfajta hangulatos és szimpatikus szórakozóhelyet, és mégis. A 9. kerületben található Tündérgyár három helységből álló romkocsma, melyek mindegyikében más program várja az odalátogatókat. A Presszó részbe bármikor be lehet ülni. A Gyárudvar igazi feelingű kis hely, főleg nyáron. Végül pedig a Hangár, ahol koncerteket, kiállításokat, táncos estéket és filmvetítéseket szoktak rendezni, bár inkább a koncert az, ami vonzó volt számomra. Szerencsére a legtöbb buli ingyenes, de azért akad belépős este is, de hát ez benne van a pakliban. Az árak kissé magasak nekem, de ha jó koncert van, érdemes elmenni, és az alapozást megoldhatjuk máshol is, így nem kell a pénztárcánk mélyére nyúlnunk.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 11:34

A név hallatán egy olyan meseszerű álomvilágba képzeltem ezt a kocsmát, mely csak a képzeletünk gátjainak szab határt. Amikor először beléptem a kapun valóban egy varázslatos Tündérgyárba érzetem magam, ami valószínű annak volt köszönhető, ahogyan a sokszínű világítással bántak. A hatást fokozva az idő múlásával a megvilágítás is sötétedett, ami csak misztikusabbá tette ezt az elvarázsolt kis romkocsmát. A tágas udvara lehetőséget biztosít azon vendégek számára, akik szórakozásukat tánccal szeretnék kifejezni, de azoknak is, akik csupán egy baráti beszélgetésre vágynak egy pohár sör mellet. Ha esetleg megéheznénk, kedvező áron, viszonylag nagy választékkal kaphatunk ínycsiklandozó, helyben készített melegszendvicset. Aki esetleg csocsózni vagy ping-pongozni szeretne, arra is van lehetőség a belső részben kialakított szegmensekben. A Tündérgyár minden téren kielégíti a romkocsma fogalmát nagyszerű kivitelezésével, változatos koncertekkel, kedvező áraival.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 17:57

Kimondottan hangulatos romkocsma a Corvin negyednél, bár hivatalosan már a 9. kerülethez tartozik, mégis gyakorlatilag belvárosi. A belső rész mellett fedett udvara is van, ami főleg a dohányosok számára jó hír, de nyaranta bárki másnak is kellemes lehet kiülni egy pohár ital mellett. Belül a fotelok, székek és kanapék mellett koncertterem is van, egész sokszor lépnek fel kevésbe ismert, de jó zenekarok. Bár az egész kicsit sötét, a hangosítással általában nincs probléma. Árszínvonal tekintetében közepesnek mondható, de a romkocsmák mezőnyében (ahol olyan küldöldiekre specializálódott helyek is versenyeznek, mint a Szimpla), bőven megállja a helyét.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 22:40

Nem is olyan régen, az egyik kedves ismerősöm születésnapját ünnepeltük, és a szervezés kellős közepén azt kérte, hogy menjünk a Tündérgyárba, és mi bíztunk az ízlésében. És milyen jól tettük. Egy teljesen jól megközelíthető helyről van szó, amely nem csak, hogy hangulatos, de pénztárcabarát is. Az italkínálat kielégítő, a berendezés pedig tökéletesen beleillik a romkocsmák stílusába. Rengeteg buli és koncert vár ránk adott esetben, és mivel egyre több fiatal kezdi felfedezni ezt a helyet, idejében észbe kell kapnunk, ha asztalt akarunk magunknak. Persze, hely azért általában akad, az atmoszféra valóban egyre több embert vonz ide, ami érthető, hiszen egy rendkívül egyedi beülős helyről van szó, amely nem utolsó sorban kulturált.

petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 15:31

Amikor először mentem ide, kétszer is jól eltévedtem: először elsétáltam a hely mellett, aztán meg bent keringtem, mire megtaláltam a barátaimat, de megérte. Nagyon bírom ezt a helyet, hiszen nem az a tipikus bár vagy szórakozóhely, kicsit romkocsmás, kicsit alternatív. Mindig tele van fura fazonokkal, de ennek ellenére mégis kulturált. Az külön tetszik, hogy az asztalok nem egymás hátán vannak, a társaságok jól elkülönülhetnek, így nem kell azért aggódni, hogy a röhögésünk esetleg zavarja a szomszédokat. Az italválaszték emellett széles, árban is nagyon jók, az ott dolgozók pedig kedvesek, így aztán még sosem volt rossz estém itt. Az külön plusz, hogy tömegközlekedéssel könnyű megközelíteni, és éjszaka hazamászni se problémás.

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
94 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 18:44

Az első élményem a hellyel kapcsolatban egy Jamie Winchester koncert volt. Sohasem voltam még itt, és mivel ingyenes is volt ellátogattunk a barátaimmal. Azt kell mondjam, nem csalódtam. A hely már első látásra szimpatikus volt. Színes égőkkel volt díszitve a terasz, így olyan érzésed volt, mintha valami "tündér lakba" csöppentél volna bele :). A kiszolgálás gyors volt és az árakkal is meg voltunk elégedve. A falakon a kusza festmények és karikatúrák is sokat dobnak a hely hangulatán. A női wc.t külön kiemelném, lányok, hölgyek ki ne hagyjátok. Igazán viccesre sikeredett a dekoráció :) .A korosztály elég vegyes volt. Láttam tiniket illetve középkorosztályú párokat, baráti tásaságokat is és teljes volt az összhang. Ez is tetszett a helyben, hogy mindenki jól érezte magát nemtől és kortól függetlenül. A koncert után egy Dj pörgette a napjaink illetve a 80.as évek zenéit. A rocktól egészen a pop.ig, sőt külön kérésre a Dj bárkinek a zenei kívánságát teljesítette. Mi is hajnalig roptuk a táncot. Szívből ajánlom ezt a helyet, megállja a helyét a romkocsmák sorában.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 13. 11:20

Teljesen rendben lenne, ha márciustól októberig egész nap nyitva tartana. az felelne meg a karakterének.Az döntés kérdése, hogy mikor milyen harapnivalót is érdemes kínálni. A sörkínálat megfelelő. a kiszolgálás is kellően segítőkész.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 09. 04. 21:25Kedves családias helynek találom. Szines társaság.
Jó hangulat. És mi kell más?

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 22. 08:20

Igazi romkocsma, jó helyen, a koncertek is jók, az árak nem magasak. Találó név.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 09. 04. 13:05

Jó hangulat, hibátlan kiszolgálás. :)