Trombitás Gösserező

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1122 Budapest, Margit körút 101
Telefonszám:
+36-1-3151137
Kategória:
Söröző, Magyar konyha

További információk

Magyaros ételekkel és eredeti sörözői hangulattal várják a kedves vendégeket.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Trombitás Gösserező
Szőnyiné Varga Marianna Szőnyiné Varga Marianna
28 értékelés
0 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2015. 02. 11. 16:05

Egyik kedvenc törzshelyünk! Ide járunk szülinapokat ünnepelni! :) Mindig foglalni kell, mert általában tele van az étterem. A fogások nagyon finomak és bőségesek. A felszolgálók kedvesek, bár néha lehetnének gyorsabbak és figyelmesebbek! :) Összességében csak jót mondhatok, így tovább! :)

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 07:06

Szuper jó hely a Trombitás, ahol garantáltan jól fogod magad érezni. Kedves pincérnők, finom ételek, megfizethető italárak. Néha családostul, néha barátostul, néha csak úgy egy jó kis fröccsre, mindegy is, a szórakozás garantált. Vegyes közönség, vegyes kínálat: találhatunk itt fantasztikus gulyáslevest és különböző krémleveseket, ízletes főételeket és a legeslegjobb bőségtálat. Ez utóbbit különösképp ajánlom, hisz nemcsak húsokat, rántott sajtot, kétféle köretet, még salátát is találhatunk rajta, kedvező áron. Ugyan kétszemélyesnek van feltüntetve, hárman is jóllakhatunk vele, így legalább még a desszerteket is meg tudjuk kóstolni, mondjuk egy jó kis Gundel-palacsintát. A folyóborok 110-120 forintos áron kaphatóak és tényleg finomak. Ha jól akartok lakni, keressétek fel a Trombitást, tuti vissza szeretnétek majd térni. Az egyetlen hátrány, hogy néha nagyon zajos, de egy távolabbi boksszal talán ezt is kiküszöbölhetjük.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 14:10

Frekventált helyen, a Széll Kálmán téren, a villamosmegállóval szemben található. Néhány barátommal jártam ide régen meccset nézni, sörözni, és egy alkalommal kipróbáltuk az ételkínálatot is. Nem csalódtunk, azóta többször is megfordultunk a Trombitásban. Legfőbb szempontom, az ár-érték arány ugyanis itt is remekül érvényesül, az ételek gazdagok és nagyon finomak, és egyáltalán nem megfizethetetlenek.
Választhatunk a régen dohányzó, ma már szerencsére füstmentes első térből, ami faburkolatos pubhangulatot idéz, a pult körül. Itt általában a csak italozó vendégek foglalnak helyet. Beljebb hangulatos, kockás terítős asztalok várnak, és van kerthelyiség is, a melegebb tavaszi-nyári napokra. A belső teremben helyet foglaló, szinte mindig itt tartózkodó törzsvendégek és kihallatszó diskurzusaik pedig csak emelik a hangulatot. A kínálat hagyományos, de remekül van elkészítve, a kiszolgálás pedig gyors és kedves, a személyzet mindig megérdemli a borravalót. Baráti vacsorára, sörözésre ideális!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 11:29

Az egyik legjobb hely a környéken én mondom. Akár sörözni ülsz be a haverokkal, akár célzottan vacsorázni indulsz. Vannak kisebb, négy személyes asztalok, de vannak olyan fakkok is, ahol akár hatan is le lehet ülni. A kiszolgálás gyors és kedvesek a pincérek. Amit kérsz, azt felírják és otthagyják nálad az asztalon, hogy a következő körnél csak strigulázni kelljen. Fizetéskor elviszik, megkapod a számlát és a rendelési ív másolatát is. Korrekt munka. Az ételválaszték bőséges, az adagok emberesek és nagyon finomak. Az ár érték arány szerintem a közelben verhetetlen. Érdemes előre gondolkodni, mert mindig sokan vannak, az asztalfoglalás viszont megoldás lehet erre, ha mégis bajba kerülnél, mert nincs szabad hely, a pincérlányok akkor is megoldják valahogy.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 18:45

Külföldi ismerősökkel látogattuk meg az éttermet, egy hosszas tanakodás végeredményeként, miszerint hol lehet normál áron finom magyaros ételeket enni, közel a belvároshoz. Ekkor lukadtunk ki a Trombitásban, amit nem hogy nem bántunk meg, abszolút pozitív tapasztalatokkal távoztunk.
Turista szemszögből mindenképpen ki kellett próbálni a „Gulasch”-t, a másik kedvenc pedig a vörösboros marhapörkölt volt, természetesen tarhonyával.
Életemben nem láttam még ennyire látványosan tálalva a gulyáslevest. Egy fellógatott mini bográcsban szolgálták fel, alatta még egy piciny láng is égett. Egy adag 800 forintba került, de legalább 3 tányérra elegendő, és mellé még az elmaradhatatlan Erős Pistát is kihozták. Nem mellesleg isteni volt az íze.
Közelebbi kapcsolatba kerültem továbbá a cézár salátával, amire szintén nem lehet panasz. Jókora adag volt, azt hiszem, 1400 Ft-ért.
Az étterem jó helyen van, kedves, családias hangulatú, bárkinek ajánlani tudom, aki magyaros ételeket szeretne enni baráti áron.