Trófea Grill Étterem Óbuda

(4.5) - 21 értékelés
Cím:
1033 Budapest, Laktanya utca 3-5
Telefonszám:
+36-1-2088000
Kategória:
Svédasztalos, Grill

További információk

A Trófea étterem lánc óbudai vendéglője. Meghatározott összegért 3 órán keresztül annyit ehetünk, ihatunk amennyi csak belénk fér. Kínálatában megtalálhatók a hideg, meleg előételek, levesek, egytálételek, frissensültek, grill ételek, saláták, desszertek, sörök, folyó borok, üdítők, kávék. Asztalfoglalás ajánlott.
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, SZÉP kártya
Parkolás: Környéken
Kutyabarát hely? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
21 korábbi értékelés - Trófea Grill Étterem Óbuda
Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2016. 05. 09. 10:04

Az összes Trófea közül ez a leggyengébb. A zuglóiba és az újbudaiba visszajáró vendégek vagyunk időtlen idők óta, így ezt is kipróbáltuk, de ez volt az első és az utolsó alkalom. Maga az étterem elrendezése sem tetszik, a kerthelyiség nem igazán felel meg étkezésre, mert a fákról beszállnak a levelek, pihék, és az ételben/italban landolnak. A belső rész is kicsi, eléggé zsúfoltan vannak az ételek, a választék nem olyan nagy, mint a többi Trófeában. Ami a legrosszabb, hogy a sütemények közül több nem volt friss! Egyértelműen lehetett érezni, hogy a piskóta régi: kemény, száraz volt. A sushira várni kellett pár percet, míg végül valaki megjelent, hogy kiszolgáljon. Egy felszolgáló volt, aki nagyon kedves, udvarias, mosolygós, a többi elég búval bélelt. Maradunk a másik 2 Trófeánál, ezt nem ajánlom.

Monika Ujvári Monika Ujvári
19 értékelés
0 követő
0 plecsni
18 hasznos vélemény
2015. 09. 24. 18:59

Évente általában két alkalommal megyünk ebbe az étterembe munkahelyi összejövetel címén. Az étel mindig kifogástalan és elég nagy a választék ahhoz, hogy mindenki kedvére találjon. A személyzet nagyon segítőkész és gyors. Sajnos hamarosan fizető parkolási övezetbe tartozik majd, de tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, így autómentes este is tervezhető ide. Társaságoknak foglalt helyet biztosítanak!

Sipőcz Judit Sipőcz Judit
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 08:33

Az 50. születésnapomat ünnepeltem itt a Családommal. Ízletes és választékos ételek voltak, kedves gesztusként kaptam egy tortát. Amikor közelgett az ott tartózkodási idő vége, türelemmel vártak, kedvesek voltak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Lauterné Hirsch Katalin Lauterné Hirsch Katalin
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 06. 12. 12:16


Kedves Ismerősei és Barátaim!
Szeretném veletek megosztani a mai nap fájó eseményét. Úgy terveztük a családommal, hogy a mai nap a budai XI. kerületi Trófea étteremben ebédelünk.Nem is volt ezzel semmi baj. A probléma akkor adódott, mikor a recepciónál kértünk egy 4 személyes asztalt, köztük a finn lányommal. Épp oda akart kísérni minket az asztalunkhoz egy hölgy, mikor rám nézett és közölte velünk. hogy az én öltözetem nem megfelelő. A lányom rövid ( szinte csak popsi takaró) farmer sortban a fiam combközépig érő rövid nadrágban, én pedig térd alá érő fehér nyári nadrágban érkeztem.Ennek ellenére a hölgy kijelentette, hogy én ebben a szerelésben nem mehetek be, mert sportos öltözetnek felel meg.Mi van akkor ha egy 20 fős sportcsapat érkezik meg ebédre, egyen szerelésben és kifizetnének kb. 70 ezer forintot. Őket is elküldenék? Mi csak 4-en voltunk kb 20 ezer forintra számolva. Köszönöm Magyarország! Magyarország jobban teljesít.
A finn lányomnak is meg volt a véleménye Nem is értette, hogy 40 fokban miért kell hosszú nadrág? Nem először jártunk itt, de valószínűleg utoljára.
Köszönöm Trófeagrill étterem.
Tisztelettel
Hranek Sándor

Antal Hidvégi Éva Antal Hidvégi Éva
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2015. 01. 30. 22:26

Első alkalommal az uncsim negyedik szülinapját ünnepeltük itt, nagyon boldog volt a neki szóló zenének és a tortának (amikor pár évvel később arra mentünk megjegyezte: itt kaptam a tortát.) Más Trófeát nem próbáltam, így nincs viszonyitási alapom, de ide visszatérő vendégek vagyunk.

Török László Török László
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 10. 15. 13:41

Ez nem is ennek az étteremnek szól. Mellesleg egyetértek az étterem vezetőségével. Sokszor jártam már itt, és még fogok is. Nagyon kedvesek és segítőkészek. A nem túl extravagáns születésnapi köszöntésben is partnerek. Török Laci

C. tünde C. tünde
27 értékelés
1 követő
4 plecsni
30 hasznos vélemény
2014. 09. 26. 22:56

mi áprilisban jártunk itt a családdal kb 18-an mert szülinapot ültünk
nagyon bőséges finomabbnál finomabb ételek vártak bennünket nem lehetett panaszunk semmire a kiszolgálás is tökéletes volt
többször is jártunk már itt és másik éttermükben is sosem volt semmi kifogásunk bizonyára még sokszor fogunk hozzájuk menni
én ajánlom mindenkinek egyszer legalább próbálja ki és biztos hogy visszatérő vendégek lesznek

Nagyné Mária Nagyné Mária
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 25. 16:52

Évek óta negyedévente rendszeresen itt találkozunk régi munkatársakkal, mindig ugyan azt a magas színvonalú ellátást, kiszolgálást tapasztaljuk, ezért maradunk visszatérő vendégek. Itt mindenki valóban megtalálhatja a "fogára valót" akár meleg, akár hideg ételféleségről van szó. A választék láttán igazán nehéz dönteni.

ésik zsolt ésik zsolt
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 25. 05:24

Előrebocsájtom nem szeretem az all you can eat étermeket mert nem vagyok nagy étkű. Nagyon színvonalas a hely, hatalmas választékkal, barátságos berendezéssel. Az erdélyi káposztalevesből kétszer kellett szednem annyira finom volt. A kiszolgálás barátságos, figyelmes. Nagyon nagy élménnyel és degeszre tömött hassal távoztunk. Csak ajánlani tudom.

Suhajda János Suhajda János
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 15:29

Óriási választék, ezért már többször is jártunk náluk. Kifogástalan kiszolgálás, udvariasság jellemzi az egész csapatot!
A frissensültek, és készételek, valamint előételek is kifogástalanok Köszönjük, nagyon Nekik!

zsofka zsofka
20 értékelés
0 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 21:53

Minden Trófea étteremben jártam már, de bevallom ez nagy csalódás volt. A kínálat nagyon gyenge volt, és nem is volt feltöltve a svédasztal, jóformán alig volt valami. A felszolgálók nagyon lassan hozták az italt, pedig nem is volt teltház. A grillre is nagyon sokat kellett várni.

Gréti Gál Gréti Gál
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 15:57

Ismét itt jártunk a születésnapomat ünnepeltük. Nem csalódtunk ez úttal sem. Kifogástalan, finom, óriási választék várt ránk. Talán egy dolgot említenék negatívumként: az ajándék torta már több napos lehetett, mert igen száraz volt a tésztája.

Antal Hidvégi Éva Antal Hidvégi Éva
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 18:03

Nagyon megszerettük ezt a helyet. Közel is van, bőséges a választék és figyelmesek a kiszolgálók. Ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta. A következő ünnepet is - Teréz nap - is itt fogjuk ünnepelni.

Gréti Gál Gréti Gál
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 14:59

Két hete névnapot ünnepeltünk itt. Nagyon jól éreztük magunkat, mert óriási a választék, barátságosak a felszolgálók, kellemes a környezet, egyedi a berendezés. Minden nagyon finom és ízletes volt. Ezért ma ismét megyünk és ott ünnepeljük meg a születésnapomat. Tortát is fogok kapni tűzijátékkal!!!

Antal Hidvégi Éva Antal Hidvégi Éva
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 09. 13. 19:27

Az unokám 5. szülinapját itt ünnepeltük. Ez volt az első "találkozásunk" - az étteremmel. Azóta minden jeles ünnepet itt bonyolítunk le.
Nagyon tetszik ez a hely, főleg a kerthelyíség, szerintem visszatérő vendégek leszünk.
Üdv: Hidvégi Éva













Gór Katalin Gór Katalin
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 11. 10:34

Ismerőseink meghívására érkeztünk a Trófeába. Annyira megtetszett a hely hangulata, az óriási választék, hogy később többször is visszamentünk. A többi Trófea éttermet is meglátogattuk, mégis ez lett a kedvencünk!

Farkas Ibolya Farkas Ibolya
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 09:17

Több alkalommal jártunk már a családommal a Trófea étteremben, maximálisan meg voltunk elégedve mint a választékkal és a kedves kiszolgálással. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szuper étterem.

BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 07. 08. 18:05

Nagy a verseny - bennem -, hogy melyik Trófea a legjobb, a diplomatikus válasz, hogy mindegyikben van valami igazán jó, de nekem mégis az óbudai a legleg.., mert hangulatos a kiülős része, kellő méretű, nem ütközöm folyton valakivel és a tömegélelmezés ellenére kifejezetten finomak az ételek, bár ez igaz a Margit körútira és a Király utcaira (merthogy azokban jártam többször, amolyan szúrópróbaszerű ellenőrzés jelleggel) is. Hétvégente kevés dolog nincs az asztalokon a tatár beefsteaktől a libamájon és a borjúlábon át a vörös tonhalig.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 10. 31. 17:37

Az asztalfoglalásnál nagyon udvariatlanok és barátságtalanok! Mióta kell foglalót fizetni és személyesen bevinni??!!Sokszor voltunk korábban ilyen soha nem volt! Tanárként gyakran tartjuk a bankettet az óbudai Trófeában soha nem kellett előre fizetni! Mióta nem lehet fél 3-tól étkezni??Közben a honlapon ott van, hogy fél 3-tól 5-ig! Elég furcsa ez a vendég elűző magatartás!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 25. 07:23

Nagyon szép emlékeim vannak. Kitünő és figyelmes a vendéggel való törődés. Önök kiválóak a legjoak között.