Trattoria Venezia

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1085 Budapest, József körút 85
Telefonszám:
+36-1-2350955
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Hangulatos olasz étterem a körúton.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Trattoria Venezia
Barna Szabó Barna Szabó
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 07:56

Évekkel ezelőtt voltunk az étteremben kettecskén. Toscánában sem különbek az olasz ételek, bár én ott sem szerettem meg az olasz konyhát (a pizza különösen jobb itthon, mert a fullhús és a Piedone-like feltétekért még ma is akasztás jár az olasz csizmában). A tészták kifogástalan minőségűek voltak, de a pont az i-n mégis a desszert. Ha félre tudjuk tenni kicsit magyar virtusunk és kicsit a mire?-re figyelünk a mennyi? helyett, akkor a helyben főzött krém eperöntettel a L'ecsóban (Disney-Pixar, 2007) látott íz-ünnepet rendezi a szánkban. Ha véletlenül leszállnátok a Corvin negyednél a 4-es/6-osról már ne szálljatok vissza...

Simkó Judit Simkó Judit
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 15. 15:53

Igazi olasz hangulat várja az ide látogatókat. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ételek finomak, a pizza páratlan. A belső tér kialakítása és a dekoráció is nagyon tetszett. Könnyen megközelíthető, központi helyen fekszik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sárai-Szabó Zsoltné Emese Sárai-Szabó Zsoltné Emese
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 16:36

Mindenkinek szívből ajánlom. Kedvesség, udvariasság, finom ételek ez várja az ide látogatókat. Próbáljátok ki :) Ha tehetném sokkal gyakrabban látogatnám őket. baráti társaságok és boldog szerelmesek egyaránt jól érzik majd magukat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kneip-Bogdán Eszter Kneip-Bogdán Eszter
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2012. 12. 10. 20:25

Férjemmel jártunk ebben az étteremben.Minden nagyon jó volt:elegáns kiszolgálás,mennyei ételek és italok.Visszamennék és ajánlom mindenkinek!

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 22:36

Az osztálytalálkozónkat szervezték ide. A hely alkalmas volt ilyen rendezvényhez, csak épp nem volt túl pénztárcabarát. Egyébként elég hangulatos, olyan mint egy olasz városka főtere. A pizzát látványkonyhában készítik és igazi kemencében sütik. Az emeleten is vannak asztalok, itt egy kicsit meg lehet húzódni, ha nem akarunk a lenti nyüzsgésben ülni. Az ételek is olaszok, a hangulat is, szóval, aki erre vágyik, annak kiváló hely. Az ételeket gyorsan kihozták, még a nagy társaságnak is. Lent egy szintis zenész zenélt, ami engem inkább zavart. Eleve nem kedvelem a szintetizátoros zenét, talán az olasz hangulathoz jobban illene a gitáros muzsika.

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 15:02

Párommal egy éves évfordulónkat ünnepeltük, első igazi éttermünk volt együtt. Izgatott várakozással gurultam be az ajtón, s egyből megragadott –nevéhez hűen- a velencei életérzés. Magam is jártam már Velencében, nagyon jó volt a falon csüngő képek, a kellemes zene hatására felidézni magamban az ott töltött időt.
A kiszolgálás, a hely eleganciája végett, mi is igazán előkelőnek éreztük magunkat; mereven ültünk az asztalnál és bájvigyorogtunk egymásra… :) Ügyeltünk, nehogy leverjünk valamit, vagy idétlen fejet vágjunk. (Mentségünkre szolgáljon, hogy akkoriban még nem jártunk étterembe, a Mekiben való BigMac-es habzsolás pedig nem adta meg a kellő rutint az éttermi etiketthez).
Hamar felengedtünk, mert rájöttünk, hogy pont így csinálunk bolondot magunkból, és egymásból, a pincérek pedig olyan kedvesek és mosolygósak voltak, hogy nem volt nehéz kiélvezni a pillanatokat.
Finom lazacfilét ettünk cukkinivel, pestós rákmártásban. Hozzá vörösbort ittunk, és felhőtlenül ünnepeltünk. Egy órácskára elfelejtettük a mindennapi gondokat, csak hallgattuk a muzsikát, élveztük a gyertyafényes vacsorát, és az ízkavalkádot.
A hab a tortán pedig az volt, mikor kiderült; aznap pont torkos csütörtök van, így sokkal olcsóbban jöttünk ki, mint vártuk. Teli pocakkal, megtakarítással, és egy romantikus élménnyel a hátunk mögött azt kérdeztük: „kell ennél több”?

Vendég felhasználó Vendég
2016. 02. 07. 03:20

Isteni es arban is megfelelo volt!