Trattoria Mamma Étterem

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Hercegprímás utca 3
Telefonszám:
+36-1-2675268
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Az étlap a legendás „Mamma” féltve őrzött, titkos receptjei szerint készített étel-remekek gazdag választékát tartalmazza. Valamennyi tészta helyben, házilag készül. Impozáns látványt nyújt a nyitott pizza kemence, így vendégeink akár asztaluknál ülve is megismerkedhetnek a pizza készítés fortélyaival.

A bőséges ételkínálat az olasz klasszikusok mellett számos népszerű magyar fogást is magába foglal, így szeretnénk vendégeinket a világhírű talján konyha remekein túl hazai ízekkel is kényeztetni. Ételeink kiváló minőségű, eredeti alapanyagokból készülnek, így tudjuk Ön elé varázsolni az eklektikus olasz és magyar konyhákra jellemző íz világot.

Borkínálatunk is sajátos keveréke a legismertebb magyar és olasz tájegységek remekeinek, így minden fogáshoz harmonikusan illő ajánlattal tudunk szolgálni.

Bízunk abban, hogy családias, vidám hangulatú üzletünkben tett látogatása során kellemes élményekkel gazdagodik és visszatérő, elégedett vendégeink számát gyarapítja a jövőben.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Trattoria Mamma Étterem
Papp-Horváth Hajnalka Papp-Horváth Hajnalka
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 13:55

Párommal mi is az Étterem Hét keretében voltunk. Mennyei ízek, bőséges adagok és nagyon figyelmes kiszolgálás jellemző rájuk. A környezet nagyon kellemes, tradicionális - a hangulat kiváló! Biztosan visszatérünk még!

G. Zoltánné G. Zoltánné
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 14:44

Tegnap este a lányommal az étteremben vacsoráztunk az "étterem hét" 10 győztesének ráadáskénti akciója keretében. A három fogásos vacsora mindössze 3300 Ft, amit magunk állítottunk össze a felkínált bőséges lehetőségből. Nagyon rendesek voltak, hiszen megengedték, hogy édesség helyett előételt és levest is választhattunk. Még két grappára is a vendégeik voltunk. Az ételek látványa, íze, mennyisége kifogástalan volt. A pincérek lesték kívánságainkat, kedvesek és barátságosak voltak. Mindenkinek ajánlani tudom. Senkit sem csalódás.

Baricz-Hermann Kinga Baricz-Hermann Kinga
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 14:42

Mind az ételek, mind a kiszolgálás is 100%-os. Bármikor szívesen visszamennék!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés