Trafiq

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Hercegprímás utca 18
Telefonszám:
+36-30-4640646
Kategória:
Zenés szórakozóhely

További információk

A Trafiq az első szórakozóhely a 21. századi Budapesten, amely megidézi és életre kelti azt a felhőtlen és szeplőtlen hangulatot, ami utoljára egy évtizede jellemezte a fővárosi éjszakát.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 07. 01.
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Trafiq
phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 13:53

Szubjektív, személyes vélemény: a zene terén talán a Trafiqot mondanám a legjobbnak a menjünk-el-valahova-bulizni-este helyek közül. Ennélfogva a Bazilika környékén ez a nagy kedvenc, de ízlés dolga. Az árak nem múlják fölül a megszokottat, a koktélkínálat viszont már igen. A koktélok hosszú sora zavarba ejti az embert, azt sem lehet tudni, hogy hol kezdjük a kipróbálást (ugyanis biztos, hogy találunk olyat, amiről még nem is hallottunk). Amire fel kell készülni: a hely népszerűségét dicséri, hogy biztosan belefutunk olyan szituációba a buliba menet, hogy kénytelenek leszünk sorban állni.

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 13:53

Manapság nagyon dívik trendinek lenni, aminek a Trafiq egyöntetűen eleget is tesz. Élmény végignézni a belső elrendezés szépségén, az izgalmas design elemekkel a szórakozóhelyek dámájának is nevezhetném. Viszont még jóból is megárt a sok, ami sajnos ahhoz vezetett, hogy a látogatók túlságosan beleélik magukat az elit szerepbe. Érdekessége a helynek, hogy épp akkor mindenki "nagyon fontos" és ha valaki nem az (hiszen kikapcsolódni jött), akkor nem illik bele a képbe. Persze ezt inkább a hely számlájára írnám, mert ezt kommunikálják. Ez az egyetlen hátránya. És a hosszú sor, persze, ami úgy tűnik mára elengedhetetlenné vált egy magára valamit is adó hely számára.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 22:07

Egyike a nyáron megnyitott új szórakozóhelyeknek. Tökéletes helyszín, tökéletes közönség, tökéletes design – valami ilyesmi az alapkoncepciójuk. A Bazilika szomszédságában, egy Hercegprímás nevű utcában nem is történhetne ez másképp.
Fennállása óta eddig egyszer jártam itt, mégpedig egy Brains koncerten. Meglepődtem, hogy a Brains fellép egy ilyen „puccos” helyen. A közönségen látszott, hogy ki az, aki a koncert miatt jött, és ki az, aki egyébként is szeret ilyen stílusú helyeken megfordulni. Maga a belső tér egyébként tényleg nagyon csinos, pozitív, hogy koncertjeik is vannak, meg heti bulik, mindenféle dj-kkel.
Nagyon divatos lett a Trafiq az elmúlt hónapokban, bár engem annyira nem vonz, kicsit feszélyezve érzem magam ilyen tökéletes (vagy annak tűnő) közegben…