Torockó Vendéglő

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1105 Budapest, Martinovics tér 2.
Telefonszám:
+36-1-2645845
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Megpróbáltam mindig helyt állni, alkalmazkodni az igényekhez, míg el nem jutottam oda, hogy gyermekeim felnőttek és segítségemre tudnak lenni. Jelenleg fiaimmal családi környezetben tudom Vendégeim maximális kiszolgálását biztosítani. Kőbánya egyik legrégebbi, a mai napig is üzemelő vendéglőjét tudhatjuk magunkénak, melyet a nyár folyamán befejezett felújítással szeretnénk Vendégeink rendelkezésére bocsátani. Úgy a konyhán, mint az asztalok mellett családom tagjai biztosítják a minőséget, és a hitelességet. Erényünk, hogy üzletünk soha nincs gazda nélkül.

Jelenlétünk mindig biztosított. Választékunk főként magyaros ételekből áll, de étlapunkon megtalálható más nemzetek konyhájából egy kicsi ízelítő is. Folyamatosan figyeljük Vendégeink kívánságait, s ha mód van rá, étlapra tesszük kedvenc ételeiket. Vendégeink több mint 120 féle ételből válogathatnak. A helyben fogyasztás mellett lehetőség van ételeink elvitelére is.

Vendéglőnk 40 fő befogadására alkalmas dohányzó, és 120 fő befogadására alkalmas nemdohányzó részből áll. Nemdohányzó részünk két részre szeparálható, melyek 50-60 fő részére nyújtanak kényelmes elhelyezést. Mindkét termünkben lehetőség van családi illetve, céges ebédek, vacsorák, esküvők, egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítására.
Első értékelő
Megnyitás
1906
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Torockó Vendéglő
Nagy Krisztina Nagy Krisztina
10 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 11. 13. 20:09

Családias ebédekhez-vacsorákhoz, baráti összejövetelekhez éppúgy ajánlom, mint céges rendezvényekhez. Az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Az árak összhangban vannak az ételekkel. A hagyományos konyhát kedvelők előnyben.

V. Gábor V. Gábor
8 értékelés
0 követő
3 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 19:36

A feleségemmel jártam itt a megismerkedésünk évfordulóját ünnepeltük!
Kiváló volt a 4 személyes tál amit rendeltünk még otthonra is maradt.
gyors kiszolgálás,kedvesek,nagy a választék.Ajánlom!!!

kovácsné Tószegi Anna kovácsné Tószegi Anna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 08:03

Jártam családdal barátokkal , szuper ételek ,nagy választék , elfogadható árak, gyors kiszolgálás, kedves mosolygós,udvarias pincérek. Ha csak tehetjük mi mindig ezt az éttermet válasszuk , más helyeket is kipróbáltunk, de ezt találtuk a legjobbnak. Szívesen megyünk oda , garantáljuk ha valaki még nem járt ebben az étteremben menjen nem fog csalódni..

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
N. Ferenc N. Ferenc
28 értékelés
1 követő
5 plecsni
27 hasznos vélemény
2013. 09. 18. 11:37

Amikor Kőbányára költöztünk, új közeli olcsó és jó éttermet kellett keresnünk. Itt találtuk meg. Van hétköznapi menü, ilyen-olyan akció. Bármit kérünk, megkérdezik, hogy csirkéből, pulykából vagy sertésből készítsék-e el. A tálak gazdagon díszítettek. Az étterem az eltelt évek alatt foylamatosan bővült.
Kezdetben csak egy kis terme volt söntéspulttal, ma van egy szép nagy terme és hátsó kerthelysége is. A nagyteremben szép tájképek vannak, a kerthelységben csúszda a gyerekeknek és szabad tűzhely.
NF