Toldi Kávézó és Klub

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36
Telefonszám:
+36-1-4595050
Kategória:
Kávézó

További információk

Férőhely: 80
Vendégtér mérete: 100 m2


Az étteremről:

A Toldi mozi kávézója. Nyugodt, barátságos hely sok kényelmes kanapéval.

Részletek:
- Internet használat
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Toldi Kávézó és Klub
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 22:10

Kicsit poros-dohos, szakadt hely. Megvan a maga kopottas hangulata. Mindegyik asztal, szék és kanapé más. Mintha egy lomtalanításból dobták volna össze. Elvont alakok gyülekezőhelye. Mozi előtt és után teljesen jó hely.

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 09:25

Egy igazi kultikus hely a városban, ahol a büfésektől, a jegypénztárosokon át a gépészekig mindenki megszállott filmrajongó. A Toldiban vannak a legjobb filmfesztiválok. A két biztos pont az éves programjában a tavaszi TITANIC nemzetközi filmfesztivál és az őszi VERZIÓ emberjogi filmfesztivál. Mindkettőnek nívós programja van, a szervezők a világ legjobb rendezőit, színészeit, film-moguljait szokták elhívni ezekre az eseményekre, akik nem zárkóznak el a vetítés utáni beszélgetésektől, vitáktól sem. A mozi helyet szokott még adni koncerteknek, kisebb buliknak, de számomra mindig is inkább a MOZI, vagyis inkább a nagybetűs budapesti MŰVÉSZMOZI marad. Reméljük, még jó sokáig!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:15

Az egyik legszéleskörűbb helynek tartom a belvárosban és még a színvonal sem marad el. Napközben kávézhatunk, teázhatunk, ehetünk. Délután, főleg az akciós keddi napokon beülhetünk egy kulturált művész filmre, sőt, ingyen elvihetők a már levetített filmek plakátjai. Este sörözhetünk, borozhatunk a barátokkal a kényelmes kanapékon végül ha érezzük a lábunkban a boogiet akkor hétvégén megnyílik a kávézó rész helyén a tánctér és DJ-k szolgáltatják a hangulatot. Bringások különösen kedvelik a helyet, mert közvetlenül mellette megy egy kétsávos bringaút, a korlátoknál le tudják láncolni a kétkerekűiket pihenni illetve a mozi előtt kialakított padokon a dohányozni vágyók is kedvükre pöfékelhetnek. Itt tényleg mindenkire gondolnak!

RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 09:59

Nem tudom, mennyire számít manapság unikumnak a csapolt Hoegaarden, de az biztos, hogy a legjobb csapolt búzasörömet a Toldi kávézó-klubrészén ittam. És ez csak apróság, ami miatt nagyon szerethető dolog vált az évek során ebből a helyből. Mióta pár éve felújították, teljesen új szintre lépett, sokkal mozgalmasabb és hangulatosabb, egy tengődő artmoziból vállalható péntek esti alternatíva lett. Itt is okosan meghúzták azt, hogy az utcáról be- és átlátható az egész placc, így könnyen fel lehet fedezni az ismerős társaságokat. Jóval kötetlenebb, lazább a hangulat, mint a beljebb elterülő, a Dunához közeli szórakozóhelyeken.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 20:54


A Toldi mozi régen egy mozi volt, de mára már inkább egy a legtrendibb szórakozóhelyek közül. (Meg persze mozi is még mindig.) Vannak itt koncertek, rendezvények és szervezett bulik is. Akárhányszor voltam itt, mindig nagyon jól éreztem magam. Jó az atmoszférája a helynek vagy a Csí, ahogy egyesek mondják. Sokat segít egy szorakozó-találkozó-iszogtó helynek, ha már eleve arra építették, hogy abban emberek találkozzanak, és jól érezzék magukat és egymást. Érthetőbben fogalmazva, nem szeretem a pincékből kialakított kocsmákat és bulihelyeket. A Toldiban is nagy utcafrontos ablakok vannak, amelyek pont az utcán sétáló emberekkel egy magasságban vannak. Elegánsan és kulturáltan lehet nézelődni, ha a beszélgető partnerünk unalmasnak bizonyul.

KVszi KVszi
20 értékelés
1 követő
7 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 14:46

Toldi. Arany János hősétől eltekintve mozi, klub, kávézó a Bajcsy Zsilinyszky úton. Art-moziként régóta ismerhettük, sok jó filmet láttam itt. Klubként viszont csak nemrég óta működik. Korábban volt erre kísérlet, bár akkor inkább dj-k csinálták a zenét, egy-két élő koncert volt a belső teremben, de most az előtérben rendszeresen hallunk jobbnál jobb koncerteket. Vagyis hallanánk, mert a hangosítás sajnos rettenetes, bár ez a hely akusztikájának a hibája, mert a hangosítók minden tőlük telhetőt megtesznek. De visszatérve a fellépőkre, egyre jobb bulik születnek az előtérben, egyre nagyobb eseményeknek ad helyet a klub, úgyhogy reméljük nem ez lesz a következő hely, amit be akarnak majd záratni.