Tokaj Étterem

(2.0) - 1 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 1-3.
Telefonszám:
+36-70-7086525
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Már több évtizede a Magyar vendéglátásban tevékenykedő tulajdonosok a Budapesti Ráday utcában, hagyományosan elkészített Magyar ételeket és minőségi Tokaj-Hegyvidéki borokat felvonultató éttermet hoztak létre.

Ételeink minőségét nem csak az aprólékosan megválogatott alapanyagok és neves beszállítóink, de a nemzetközi konyhákon bizonyított shéfünk, Szomolányi László is garantálja.

Itallapunkról nem hiányzik egyetlen a világon egyedülálló borkultúrával és szakértelemmel gondozott szőlőből származó Tokaji bor sem. Kínálatunk természetesen azon vendégeink számára is kielégítő akik a megszokott italokat keresik.

Gyakorlati tudásuk összességének eredménye hogy ma a Ráday utca egyik legszinvonalasabb étterme lehet a Tokaj étterem, amely hűen képviseli a Magyar kulináris értékeket és tradiciót.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Tokaj Étterem
myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 12. 26. 17:59

Többször is elsétáltunk előtte, általában jó déli menü ajánlataik szoktak lenni, 3 fogás nem egészen 1000 Ft-ért, úgyhogy egyszer úgy döntöttünk náluk ebédelünk. A beltéri dekoráció nem az én világom, szőlőtőkés falfestés, a plafonon kék felhőkkel, de nem is azért érkeztünk, hogy gyönyörködjünk, hanem hogy jót együnk. A pincér egyből érkezett, étlapot ugyan nem hozott, de tudtuk mit szeretnénk, kértünk két menüt és két kólát, minden rendben volt, (bár kicsit hangosan szólt valamelyik zenecsatorna), hamar kihozták az ételt és nagyon finomat ebédeltünk. Viszont amikor kértük a számlát, akkor szembesültünk vele, hogy a két kólánk annyiba került mint egy menü, és szervízdíjat is felszámoltak, amit - bár valószínűleg az étlapon fel van tüntetve - mi nem láttunk sehol. Az olcsó ebédből így lett egy nem is olyan olcsó ebéd, és a finom ételek ellenére igencsak rossz szájíz, nomeg nulla borravaló. Kár érte.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés