Thermal Hotel Liget és Étterem

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 2030 Érd , Római út 9

Telefon: +36-23-366010


Kategória: Hotel

Fizetési módok: Készpénz

Parkolás: Saját parkoló

Kutyabarát hely?: Igen


További információk

A Termál Hotel Liget saját gyógyvízzel rendelkezik, amely 800 méter mélyből tör a felszínre.

A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi gyógyvizes medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel.

A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, a jacuzzi és a SPA részleg magas minőségű kínálata együttesen segítik hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

Vendégeink részére ingyenes parkoló, röplabdapálya, napozó áll rendelkezésre. A szobák TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva.

A rendezvényekre érkező vendégeket egy 110 fő és egy 40 fő befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.

Éttermünk házias ételekkel, magyar specialitásokkal, különleges borokkal várja vendégeit A la carte étlapunk követi a nemzetközi trendeket, de mellette magyaros szezonális és napi ajánlatunkból is választhat.

A Termál Hotel Liget éttermének szolgáltatásait nemcsak szálló- és fürdővendégeinknek ajánljuk. Várjuk szeretettel egy baráti ebédre, egy romantikus vacsorára, melyet eltölthet hangulatos éttermünkben, jó idő esetén árnyékos teraszunkon.

Vélemények, értékelések (0)