The Shoe Shop

0 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-30-9596139
Kategória:
Cipő

További információk

Üzletünk az Árkád Bevásárlóközpont I. emeletén található.


Magyarország legújabb, minden trendet kielégítő cipőboltja a The Shoe Shop. Olyan világszerte ismert és elismert gyártók szerepelnek a palettán, mint a Gabor, Lloyd, Ara, S'Oliver, Rieker, Bugatti, vagy a Berkemann, amelyek mind garanciát nyújtanak a megbízható minőségre és kényelemre. A kollekció folyamatos frissítése teszi lehetővé, hogy a legújabb trendek szerinti modellek kerüljenek az üzletekbe, így semmilyen divatirányzat nem maradhat ki a repertoárból és a legkeresettebb modellek azonnal megtalálhatóak a The Shoe Shop polcain.

Kínálatunkat az állandó partnereink előtérbe helyezése mellett folyamatosan bővítjük új beszállítókkal a vevőink igényeinek megfelelően.
A lábbeliken kívül megtalálhatók a cipőhöz szorosan kapcsolódó egyéb termékek is; így táskák, zoknik, harisnyák mellett a különféle cipőápoló és tisztítószerek is.

Üzleteinkben – a már sok helyen népszerű - az úgy nevezett Shop in shop rendszert vezettünk be, amelynek a lényege, hogy az egyes cipőmárkák külön felületeket kapnak az üzleten belül, ahol saját bútoron saját reklámanyagokkal a márka image-nek megfelelően kerülnek értékesítésre. Több európai vezető márkát sikerült shop in shop formában összehoznunk, akik még nem képviselték magukat egy üzleten belül.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - The Shoe Shop

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés